komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

Aan het openingsplan van het demissionair kabinet zie je dat er geen voetballer aan te pas is gekomen. Het plan is verstoken van gevoel voor de bal. De hunkering naar de club, het veld, het team en de wedstrijd. Anders valt de schamele positie die sport en daarmee voetbal is toebedeeld in deze planning niet […]

HAAKSBERGEN – Vanille-, Griekse yoghurt- en biscotti-ijs, een topping van lemon en natuurlijk een dot slagroom. IJsmaker Paul Wilderink bedacht een groen-witte ijscoupe voor zijn jarige voetbalclub. HSC’21 wordt dit jaar 100. Lees hier het volledige bericht. Bron: Tubantia.

EMMELOORD – Niets is zo veranderlijk als de mens. Anderhalve maand nadat hij zijn afscheid had aangekondigd is Jeroen van den Berg bijgedraaid. Hij blijft toch hoofdtrainer van SC Emmeloord. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

LICHTENVOORDE – Trainers in het amateurvoetbal houden hart vast. Blijven hun spelers wel gemotiveerd nu corona van geen wijken weet? Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – De spelerscarrousel in het amateurvoetbal draait een stuk minder snel dan gebruikelijk. Veel spelers blijven gewoon zitten waar ze zitten, hopend op een normaal seizoen met promotie en degradatie. Maar her en der zijn er toch wat wisselingen in de laatste dagen. Een opsomming. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

Print dit bericht Print dit bericht

20-11-2011: Wedstrijdverslag v.v. Beetgum 1 – v.v. Workum 1

Zaterdag 19 november 2011 speelde v.v. Beetgum een thuiswedstrijd tegen Workum. Een tegenstander waar tegen nog nooit eerder in competitieverband was gevoetbald.

Workum is een aantal jaren in 2de en 3de klasse actief geweest. Pupil van de week was Ruben van Seijen van v.v. Beetgum E2.

Het was deze zaterdag een wedstrijd die typerend is voor het seizoen. Voor de vijfde wedstrijd op rij scoorde Beetgum 2 doelpunten. Ook in deze wedstrijd stond er weer vroeg in de eerste helft een 0-2 achterstand op het scorebord. Hierna werd een toegekende penalty, na een overtreding op Robin Bruinsma, door Jort Dijkstra benut en was de russtand 1-2.

Beetgum heeft laten blijken over veel veerkracht te beschikking. In veel wedstrijden werd na een achterstand de mouwen opgestropt en knokten Beetgum zich terug in de wedstrijd. Feit is dat er al vroeg in de 2de helft een 3de doelpunt door Workum werd gemaakt. Hierdoor was het nodig om meer offensief te gaan voetballen met alle risico’s die dit met zich meebrengt. Uiteindelijk kon Workum nog 2 keer scoren en was het Daniel Dijkstra die uit een vrije trap met een mooi doelpunt de eindstand op 2-5 bepaalde.

Volgende week zijn er geen competitieverplichtingen, maar is er wel een oefenwedstrijd. St. Jacob is vrijdagavond 25 november 2011 de tegenstander. Het aanvangstijdstip is 19.45 uur en de wedstrijd wordt gespeeld op het sportcomplex ’t Bosk.