komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – De strijd om de Veldhoven Cup wordt dit jaar niet gespeeld vanwege de strikte beperkende coronamaatregelen van het RIVM. In plaats daarvan spelen de Veldhovense clubs Marvilde, RKVVO, Rood Wit V en UNA nu op vrijdag 21 augustus op twee sportvelden een onderling duel.  Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

REGIO – Mail uitslagen naar redactie@tweenul.nl.    

REGIO – In de rubriek Sport Kort Amateurvoetbal hebben we aandacht voor het iets ‘kleiner’ nieuws vanuit de Tweede Divisie en Derde Divisie. Hier lees je de laatste nieuwtjes van de voetbalclubs uit onze regio. 11 augustus Katwijk-aanvaller Marciano Mengerink heeft zin in 5 september. Op die datum begint de tweede divisie weer. Toch is […]

REGIO – Maak gebruik van het Prikbord op deze site. Clubs die tegenstanders, trainers, leiders, grensrechters of wat dies meer zij zoeken of bijvoorbeeld scheidsrechters die wedstrijden willen fluiten, alle berichten waarin iets wordt gezocht of gevraagd/aangeboden worden onder prikbord verzameld, zodat ze niet in de nieuwsstroom slechts korte tijd op de homepage staan. Wanneer […]

REGIO – Op de hoogte blijven van het laatste amateurvoetbalnieuws? Volg ons naast Twitter op Facebook!

Print dit bericht Print dit bericht

20-11-2011: Wedstrijdverslag v.v. Beetgum 1 – v.v. Workum 1

Zaterdag 19 november 2011 speelde v.v. Beetgum een thuiswedstrijd tegen Workum. Een tegenstander waar tegen nog nooit eerder in competitieverband was gevoetbald.

Workum is een aantal jaren in 2de en 3de klasse actief geweest. Pupil van de week was Ruben van Seijen van v.v. Beetgum E2.

Het was deze zaterdag een wedstrijd die typerend is voor het seizoen. Voor de vijfde wedstrijd op rij scoorde Beetgum 2 doelpunten. Ook in deze wedstrijd stond er weer vroeg in de eerste helft een 0-2 achterstand op het scorebord. Hierna werd een toegekende penalty, na een overtreding op Robin Bruinsma, door Jort Dijkstra benut en was de russtand 1-2.

Beetgum heeft laten blijken over veel veerkracht te beschikking. In veel wedstrijden werd na een achterstand de mouwen opgestropt en knokten Beetgum zich terug in de wedstrijd. Feit is dat er al vroeg in de 2de helft een 3de doelpunt door Workum werd gemaakt. Hierdoor was het nodig om meer offensief te gaan voetballen met alle risico’s die dit met zich meebrengt. Uiteindelijk kon Workum nog 2 keer scoren en was het Daniel Dijkstra die uit een vrije trap met een mooi doelpunt de eindstand op 2-5 bepaalde.

Volgende week zijn er geen competitieverplichtingen, maar is er wel een oefenwedstrijd. St. Jacob is vrijdagavond 25 november 2011 de tegenstander. Het aanvangstijdstip is 19.45 uur en de wedstrijd wordt gespeeld op het sportcomplex ’t Bosk.