komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

Aan het openingsplan van het demissionair kabinet zie je dat er geen voetballer aan te pas is gekomen. Het plan is verstoken van gevoel voor de bal. De hunkering naar de club, het veld, het team en de wedstrijd. Anders valt de schamele positie die sport en daarmee voetbal is toebedeeld in deze planning niet […]

HAAKSBERGEN – Vanille-, Griekse yoghurt- en biscotti-ijs, een topping van lemon en natuurlijk een dot slagroom. IJsmaker Paul Wilderink bedacht een groen-witte ijscoupe voor zijn jarige voetbalclub. HSC’21 wordt dit jaar 100. Lees hier het volledige bericht. Bron: Tubantia.

EMMELOORD – Niets is zo veranderlijk als de mens. Anderhalve maand nadat hij zijn afscheid had aangekondigd is Jeroen van den Berg bijgedraaid. Hij blijft toch hoofdtrainer van SC Emmeloord. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

LICHTENVOORDE – Trainers in het amateurvoetbal houden hart vast. Blijven hun spelers wel gemotiveerd nu corona van geen wijken weet? Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – De spelerscarrousel in het amateurvoetbal draait een stuk minder snel dan gebruikelijk. Veel spelers blijven gewoon zitten waar ze zitten, hopend op een normaal seizoen met promotie en degradatie. Maar her en der zijn er toch wat wisselingen in de laatste dagen. Een opsomming. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

Print dit bericht Print dit bericht

20-11-2011: ”Nummer 11 wint overtuigend van nummer 1”

Wedstrijdverslag v.v. Beetgum DA1 – v.v. Hardegarijp DA1

Zaterdag 19 november moesten de dames van Beetgum aantreden tegen de koploper Hardegarijp. Voor de wedstrijd wisten zij dat het wel eens een lastige strijd zou worden. Het is natuurlijk de koploper die nog geen wedstrijd verloren heeft. We hadden van te voren goede afspraken gemaakt en de opstelling was een beetje aangepast. Marinthe was vandaag eerste en enige wissel vanwege haar knie blessure. Iets later dan half 3 begon de wedstrijd. We hadden afgesproken vandaag eens te laten zien dat we het wel kunnen. Dus niet afwachten en meteen fel er boven op. Iedereen hield zich hier aan dus schoot Jeanine al snel  de 1-0 in het net. Dit moesten we zo vol houden. Zo nu en dan nog wel wat kansjes aan beide kanten, maar meer zat er niet in voor de rust.

De 2e helft waren we vol goede moed. Voor dat de scheids er was stonden wij alweer op het veld. Dit keer gaven we eens niet op en gingen er voor! Zo gezegd zo gedaan. Meteen er weer fel boven op en al snel kwamen er allemaal gaten bij de tegenstander. Wij konden rustig rond tikken, en de tegenstander was helemaal in de war. Een mooie bal van Francien kwam bij Marinthe terecht en het was 3 tegen 2! Marinthe kon afspelen op Jeanine en ook op Femke maar tikte hem zelf mooi langs te keeper! (Nu had ze een blikje beco verdiend ) De 2-0 was een feit. Wat een heerlijk gevoel dat het nu eens mee zat. We bleven drukken met als resultaat dat Jeanine ook nog de 3-0 maakte. Wat hebben wij het super gedaan! Het hele team heeft gevochten als leeuwinnen. Deze overwinning is ook goed voor het zelfvertrouwen. Tegenstander nooit onderschatten, maar ook zeker niet overschatten. Nu weten we weer dat we het wel kunnen. Volgende week gaan we weer voor de 3 punten! We spelen dan 12.15 in Ternaard.

In de 3e helft was het nog lang gezellig in de kantine! En de drankjes smaakten nu nog beter!