28-11-2011: Laatste voetbaltrainingen jeugdteams in 2011

Zaterdag 10 december worden de laatste competitiewedstrijden voor de F, E en D- pupillen gespeeld. Dit betekend dat er deze week voor het laatst dit jaar op het veld wordt getraind. De komende twee maanden zullen de jeugdteams van de V.V. Beetgum in competitieverband maar ook via trainingen in de zaal actief zijn. De jeugdspelers worden hierover door hun leiders ingelicht. De C en B junioren worden door hun leiders en trainers geïnformeerd over de data waarop hun trainingen zullen eindigen alsmede over de aanvang van de zaalactiviteiten.
Jeugdcommissie V.V. Beetgum