bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

SINT PHILIPSLAND – Na een lange zoektocht heeft zaterdag-derdeklasser Noad’67 eindelijk een nieuwe trainer gevonden. De club uit Sint Philipsland heeft René Scholts als nieuwe eindverantwoordelijke aangesteld. De oefenmeester uit Sommelsdijk vertrok in april bij Bruse Boys, waar hij zijn contract eerder nog met een jaar had verlengd. Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

JUBBEGA – Bekijk hier de selectie van Jubbega. Klaas Boersma (k)  (Sneek Wit Zwart) Patrick Schoonbergen (k) (Groen Geel) Raily Seraus (GRC) Danny Bult (GRC) Sonson Lyklema (Oranje Nassau Groningen) Thymo de Vries (Drachtster Boys) Sietse Yde Gielstra (eigen A-junioren) Menno Buding (eigen A-junioren) Jelle Holman (eigen A-junioren) Jesper Bosma (eigen A-junioren) Dennis de Haan […]

ZWARTEMEER – Zwartemeerse Boys is op zoek naar een verzorger/sportmasseur (m/v) voor de eerste selectie voor het seizoen 2021-2022. Zwartemeerse Boys is een bloeiende vereniging waar met veel plezier wordt gevoetbald en getraind door jong en oud, zowel door dames als natuurlijk de mannen/jongens. Voor het seizoen 2021/2022 is Zwartemeerse Boys op zoek naar een […]

REGIO – Ruinerwold en Ruinen zoeken voor het seizoen 2021-2022 een enthousiaste trainer voor de gezamenlijke JO19. De voetbalverenigingen van Ruinerwold en Ruinen zullen in het seizoen 2021-2022 voor het eerst gezamenlijk optrekken. Dit zal voor de JO19 en JO17 zijn. Wij zoeken een trainer die voor onze gezamenlijke JO19 de trainingen op dinsdag en […]

EMMELOORD – Over ruim twee weken staat de eerste training weer op het programma, over zes weken begint de bekercompetitie. Maar bij tweedeklasser SC Emmeloord zijn ze er nog niet klaar voor. Er is namelijk geen trainer. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

Print dit bericht Print dit bericht

25-03-2012: v.v. Beetgum 1 geen punten tegen Rood Geel

25-03-2012: v.v. Beetgum 1 geen punten tegen Rood Geel

Zaterdag 24 maart 2012 was Rood Geel uit Leeuwarden de tegenstander van v.v. Beetgum 1 op het sportcomplex ’t Bosk.

Nadat pupil van de week Sietse Rondaan van v.v. Beetgum E2 de aftrap had verricht was het in de eerste minuten Rood Geel dat druk zette.

Klik hier voor het Roekepraetsje met Sietse.

pupil van de week Sietse Rondaan

Na 10 minuten kreeg Bauke Reitsma de eerste kans. 5 minuten laten kwam na goed doorzetten van Willem Postma, Johannes Bloem, in balbezit. Zijn dieptepass wordt werd uitstekend door Bauke Reitsma afgerond. (1-0)

Bauke Reitsma maakt de 1-0

In de 25ste minuut werd een pass van Marten Johannes Bloem onderschept en uit de snelle aanval kon Rood Geel de 1-1 maken.

1-1

Uit een corner in de 33ste minuut van Bauke Reitsma kon Marten Johannes Bloem bij de 2de paal fraai inkoppen. (2-1)

Marten Johannes Bloem kopt fraai de 2-1 in

Mede door nog een knappe redding van Jaap Montsma was dit ook de ruststand.

Na rust kwam Rood Geel al na 5 minuten op 2-2 via een kopbal.

2-2

Enkele minuten later omspeelde Bauke Reitsma de keeper van Rood Geel. Vrij voor open goal kan hij met links niet de bal tussen de palen krijgen.

Weer via een kopbal was het in de 68ste minuut Rood Geel kon scoren. (2-3)

2-3

Trainer Steffen Hansma probeerde met wissels nog iets te forceren. Marten de Vries en de van een blessure teruggekeerde topscorer Daniel Dijkstra werden ingebracht. 

Beetgum probeert nog druk te zetten

Marten de Vries kreeg nog een kans, maar zijn schot ging net naast.

Door de risico’s die Beetgum moest nemen kreeg keeper Jaap Montsma nog een paar 1 op 1 situaties te verwerken. Het bleef uiteindelijk bij een 2-3 nederlaag voor v.v. Beetgum

Een wedstrijd die Beetgum punten had kunnen opleveren. De concurrentie kwam ook niet tot winst, dus v.v. Beetgum heeft alles nog in eigen hand.

Volgende week zaterdag 31 maart komt de waarschijnlijk aanstaande kampioen TOP’63 op bezoek op het sportcomplex ’t Bosk. Aftrap 14.30 uur

Foto’s: Jacobus Feenstra