bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Binnenkort start de ‘Soccer Academy 4 Girls’ met de najaarscursus. Heb je interesse? Geef je dan snel op voor de Open Training op vrijdag 21 augustus.

REGIO – Mail uitslagen van oefenwedstrijden naar redactie@tweenul.nl. THOS – Heiligerlee 4-0 Onstwedder Boys – FC Ter Apel’96 2-4.    

CUIJK – Jordie van der Laan is op proef in Denemarken. De voetballer uit Cuijk traint sinds woensdag mee bij Hobro IK, dat afgelopen seizoen is gedegradeerd uit de Superligaen (hoogste niveau). Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

UTRECHT – Twaalf nieuwe spelers, zeventien spelers die werden uitgezwaaid en een nieuwe trainer voor de groep. Je kunt met recht zeggen dat Hercules afgelopen zomer een metamorfose heeft ondergaan. Toch lijkt de ploeg met al die nieuwelingen al redelijk ingespeeld en is de hand van de nieuwe trainer al zichtbaar. De 1-0 oefenzege van […]

TERNEUZEN – Voetbalvereniging Terneuzen viert dit jaar het honderdjarig bestaan, maar moest na de corona-uitbraak meerdere geplande festiviteiten annuleren. Het jubileumtoernooi, met eerste elftallen van een aantal clubs uit de gemeente Terneuzen, gaat zaterdag wel door. Vanaf 10.00 uur komen naast gastheer Terneuzen (derde klasse zondag) ook buurman Terneuzense Boys (eerste klasse zaterdag), derdeklasser Zaamslag […]

Print dit bericht Print dit bericht

12-09-2006 : Jeugdteams succesvol in eerste bekerronde

De meeste wedstrijden in de eerste ronde van de KNVB Beker zijn gespeeld. Tijd voor een korte tussenbalans.
Maar liefst drie van de zes jeugdteams hebben zich geplaatst voor tweede bekerronde. Dit betreft het meisjesjuniorenteam, de F1 en de B1 junioren.
Het MC1 team was in een confrontatie met Kootstertille MC1 de sterkste. De F1 en B1 waren allebei in een poule met drie andere teams ingedeeld. Zowel de F1 als de B1 wisten al hun drie wedstrijden winnend af te sluiten.
De overige drie team presteerden ook uitstekend in de bekerwedstrijden. De E2 en D1 wisten twee van de drie wedstrijden te winnen, net niet voldoende voor plaatsing voor de tweede ronde. De E1 pupillen moeten nog een inhaalwedstrijd spelen, maar door één verliespartij zijn zij reeds uitgeschakeld.
De wedstrijden voor de tweede bekerronde worden gespeeld op zaterdag 21 oktober 2006. Zodra de loting voor de MC1, F1 en B1 bekend is wordt hiervan op deze internetsite melding gemaakt.