komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

HAARLEM – Het scheelde niet veel of de Haarlemse sportvereniging DIO zou deze zomer failliet verklaard worden. Tijdens de jaarvergadering in juni zou het faillissement besproken worden, maar er stond een nieuwe groep bestuursleden op om de club te redden van de ondergang.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

NAALDWIJK – Sinds de persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge van 13 oktober, ligt het amateurvoetbal stil. Er worden in de Tweede en Derde Divisie geen competitiewedstrijden gespeeld. Maar dat wil niet zeggen dat de trainingen ook volledig stil liggen. Westlandia, uitkomend in de Derde Divisie Zondag traint sinds deze week op een […]

REGIO – De competities in het amateurvoetbal liggen stil, maar verenigingen doen er alles aan om alternatieve activiteiten aan te bieden. Wat doet jouw club? Laat het ons weten via redactie@tweenul.nl.

‘Ik sta liever in de kantine van Noordster of WVV dan in een lounge in dat avant-gardistische ruimtestation van Bayern München. Er gaat niets boven een kale ruimte met zweterige supporters op een stenen vloer en daarboven de geur van bier en citroentjes met suiker.’ Oud-voetballer Jan Mulder schrijft dit in zijn bijdrage aan het […]

GRONINGEN – Bij menig amateurclub is niet lang nagedacht over de benaming van de kantine of het clubhuis. Vaak wordt het simpel en neutraal gehouden, zoals Sportpark Zuiderweg, De Zwaluw of Weltevreden. Bij de Groninger studentenvoetbalvereniging The Knickerbockers prijkt echter een opmerkelijke naam op het onderkomen: Appleknockers Flophouse. Wijlen Harry Muskee van bluesrockformatie Cuby & […]

Print dit bericht Print dit bericht

12-09-2006 : Jeugdteams succesvol in eerste bekerronde

De meeste wedstrijden in de eerste ronde van de KNVB Beker zijn gespeeld. Tijd voor een korte tussenbalans.
Maar liefst drie van de zes jeugdteams hebben zich geplaatst voor tweede bekerronde. Dit betreft het meisjesjuniorenteam, de F1 en de B1 junioren.
Het MC1 team was in een confrontatie met Kootstertille MC1 de sterkste. De F1 en B1 waren allebei in een poule met drie andere teams ingedeeld. Zowel de F1 als de B1 wisten al hun drie wedstrijden winnend af te sluiten.
De overige drie team presteerden ook uitstekend in de bekerwedstrijden. De E2 en D1 wisten twee van de drie wedstrijden te winnen, net niet voldoende voor plaatsing voor de tweede ronde. De E1 pupillen moeten nog een inhaalwedstrijd spelen, maar door één verliespartij zijn zij reeds uitgeschakeld.
De wedstrijden voor de tweede bekerronde worden gespeeld op zaterdag 21 oktober 2006. Zodra de loting voor de MC1, F1 en B1 bekend is wordt hiervan op deze internetsite melding gemaakt.