bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Veel clubs hebben zijn bezig met het op orde brengen van de selectie voor het voetbalseizoen 2020/2021. Hieronder een overzicht op alfabetische volgorde van alle selecties die inmiddels naar TweeNul.nl zijn gemaild. Ontbreekt de selectie van uw voetbalvereniging nog in dit overzicht? Mail deze dan naar redactie@tweenul.nl. AACVAchilles 1894FC AssenAVCBBakkeveenBalk BareveldBe Quick 1887Be […]

MEPPEL – Bekijk hier de selectie van FC Meppel. Sander van de Belt     Erik Kampherbeek Bauke ScholtensSalim AouledRik BeensRamon BijkerHugo Bisschop Jordy Blijham  Rense van Dijk Camiel Fidom Jos Fidom Niels Harke          Maan de Jong          Wiebe de Jong Remco van Keulen Dieter Kroek Emiel Kwant                          Lard Kwant                            Hans Mansveld Maik Scheltinga Justin Torn                            Yannick van Veen Pim ten Voorde Brian van de Zweerde 

REGIO – Op zoek naar een tegenstander voor een oefenwedstrijd en snel een tegenstander vinden? Stuur een bericht naar redactie@tweenul.nl, voorzien van clubnaam, aanvangstijdstip en contactgegevens. Vermeld daarbij ook of het gaat om een uit- of thuiswedstrijd en welk niveau de voorkeur heeft. De oproepkalender wordt dagelijks bijgewerkt. Vrijdag 14 augustus Groninger Boys 2. Niveau: 3e/4e/5e […]

REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Trinitas – THOR, 20.15 uurGeel Wit – Winsum, 19.30 uur Steenwijk – WackerNoordscheschut – Emmen, 19.30 uur

REGIO – Binnenkort start de ‘Soccer Academy 4 Girls’ met de najaarscursus. Heb je interesse? Geef je dan snel op voor de Open Training op vrijdag 21 augustus.

Print dit bericht Print dit bericht

23-09-2012: Uitstekende wedstrijd van v.v. Beetgum 1

Zaterdag 22 september 2012 was Suawoude 1 de tegenstander voor v.v. Beetgum 1. Door twee kleine nederlagen tegen Leeuwarden en Foarut was het vandaag belangrijk 3 punten te halen.

In het kampioenschapjaar 2009/2011 werd er moeizaam bij Suawoude met 0-1 gewonnen

Door een 1-8 winst werd overtuigend aan de opdracht voldaan. Doordat de top-drie punten liet liggen was het een uitstekende zaterdag voor de formatie van Steffen Hansma.

In de 6de minuut was het Remco van der Vlugt die Jort Dijkstra kon bereiken. Jort twijfelde geen moment en passeerde de keeper met een afstandschot.(0-1)

Na een pass van Robin Bruinsma was het in de 30ste minuut Bauke Reitsma die koelbloedig de 0-2 maakte. Beetgum zette door Jort Dijkstra goed druk en de gedwongen terugspeelbal werd door Robin Bruinsma onderschept en kon Robin de keeper omspelen. Hierdoor werd het vlak voor rust 0-3.

Rust

In de 45ste minuut was het even schrikken toen Suawoude de 1-3 maakte. Beetgum pakte de draad weer snel op en via een prachtige aanval beginnend bij Jort Dijkstra en Bauke Reitsma bracht Robin Bruinsma de bal bij Willem Jan Dijkstra die zijn 2de maakte. (1-4).

Door te blijven voetballen en combineren was het wachten op meer doelpunten. In de 60ste minuut werd een overtreding in het strafschopgebied gemaakt op Robin Bruinsma. De penalty werd door Jort Dijkstra benut (1-5).

Door een doelpunt van Willem Jan Dijkstra in de 75ste minuut was het verschil 5 doelpunten (1-6). Vijf minuten later bediende Robin Bruinsma de vrijstaande Jort Dijkstra die een hattrick maakte (1-7).

Na 4 assist en 1 doelpunt was het Robin Bruinsma die, naar goed voorbereidend werk van Willem Postma, de eindstand met zijn 2de doelpunt op 1-8 bepaalde.

Het was vandaag een echte collectieve teamprestatie, werken voor elkaar en de bal rond laten gaan. Ook de spelers die niet in het verslag zijn genoemd hebben meer dan hun steentje bijgedragen aan het goede resultaat.

Volgende week zaterdag 29 september 2012 wacht in een thuiswedstrijd WWS 1.