bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

DAMWOUDE – Op vrijdag 3 mei 2019 stond Houtigehaagster Joukje van der Meer voor het laatst onder de lat. Met haar team KTP Nieuw Roden verloor zij in de halve finale om het Nederlands kampioenschap van Drs. Vijfje. De teleurstelling was groot in het kamp van Wiebe Kooiker cs., die in de reguliere competitie met […]

REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Vrijdag 7 augustus Langezwaag – Read Swart 2, 19.30 uur Zaterdag 8 augustus FC Grootegast- ONR, 14.30 uur ZEC – Loppersum, 14.30 uur Onstwedder Boys – JVV, 14.00 uur afgelast Urk – Flevo Boys, 11.00 uur SC Scheemda-WVV, 14:30 uur Corenos – Veendam 1894, 14.30 uur CVVO […]

WILDERVANK – Voor het seizoen 2020/2021 is Wildervank op zoek naar een assistent-trainer voor de zaterdagselectie. Samen met de hoofdtrainer ben je verantwoordelijk voor de trainingen op maandag- en woensdagavond en het begeleiden van het 1e elftal op zaterdag. Dit team speelt in de 4e klasse en heeft veel jonge spelers. Wij zoeken dan ook […]

Print dit bericht Print dit bericht

30-09-2012: Onnodig verlies voor v.v. Beetgum 1 (update: foto’s)

De voortekenen waren goed, maar de werkelijkheid was een grote teleurstelling. Zaterdag 29 september 2012 verloor v.v. Beetgum 1 met 1-2 van WWS 1.

De verliezende partij gaat vaak op zoek naar de oorzaak. De scheidsrechter, het veld, de betere tegenstander zijn vaak de meest voor de handliggende redenen die dan worden genoemd.

Voor het verlies van afgelopen zaterdag moeten we het maar houden  op de vorm van de dag, of liever de vorm van de dag die er niet was. Aan de trainingsopkomst ligt het niet, die was uitstekend in de week voorafgaande aan de wedstrijd.

Beetgum begon in dezelfde opstelling als tijdens de goede wedstrijd een week eerder tegen Suawoude. De eerste helft speelde Beetgum niet slecht, er waren een aantal goede aanvallen. Echte 100% kansen waren er niet veel.

De 1-0 voorsprong kwam vreemd  tot stand. Beetgum gaf een scheidsrechtersbal terug aan WWS.  De verdediger van WWS beoordeelde de bal verkeerd en de bal kwam uit het niets voor de voeten van Jort Dijkstra die de keeper met een boogbal passeerde.

Jort Dijkstra viert de 1-0

Vlak voor rust, altijd een vervelend moment, scoorde WWS, uit een vrije trap de 1-1.

De v.v. Beetgum muur bukt en WWS scoort de 1-1

Na de rust lukte er niet veel, de passing was onzuiver en er werd vaak voor de verkeerde oplossing gekozen. Nadat WWS op een 1-2 voorsprong kwam werd het spel rommelig en verder dat een kans van Bauke Reitsma kwam Beetgum niet.

Kans voor Bauke Reitsma

Opvallend was dat er tijdens de hele wedstrijd weinig rendement uit corners en vrije trappen werd gehaald.

De ervaren trainer Steffen Hansma zal de analyse van de wedstrijd maken en hem kennende zal er weer 2 keer  fanatiek worden getraind in de aanloop naar de volgende wedstrijd.

Volgende week 6 oktober 2012 is de uitwedstrijd tegen Noordbergum, het zal uw verslaggever niet verbazen dat v.v. Beetgum volgende week de beste wedstrijd van het seizoen gaat spelen.

Foto’s van de wedstrijd zijn gemaakt door fotograaf Jacobus Feenstra.