22-11-2012: Bestel nu de unieke vv Beetgum kalender 2013!

Kalender 2013 met alle teams van de vv beetgum

Een leuke tip voor 5 december of onder de kerstboom: de vv Beetgum kalender. Alle teams van seizoen 2012-2013 zijn vereeuwigd voor de kalender 2013. Alle teams staan er op van jong tot oud. Een echte ‘ musthave’  voor jezelf, ouders, opa’s en oma’s.

De kalender kost € 6,00 en is nu al te bestellen via janwillemvanderweerd@hetnet.nl.  Graag even je naam, adres en het aantal kalenders aangeven.

Wacht niet te lang, er is een beperkte oplage. Levering in de loop van volgende week, dus mooi voor sinterklaas!

Commerciele commissie vv beetgum