26-11-2012: Cheque €350 voor jeugdcommissie

Cheque van €350, – voor Jeugdcommissie v.v. Beetgum.

Woensdag 21 november  heeft de Jeugdcommissie van v.v. Beetgum een cheque ontvangen van      € 350. Een 9 tal jeugdleden (whoZnextteam) en enkele Jeugdcommissie leden doen mee aan een project van Go4- Sport.

Het doel van whoZnext is om de jeugdparticipatie in de georganiseerde sport te bevorderen. Dit doen ze door de jongeren in de leeftijd van 13 t/m 18 jaar de gelegenheid te geven om in hun eigen sportvereniging activiteiten te organiseren die aansluiten bij hun wensen en behoeften.

GO-4 sport (gemeentelijke ondersteuning op sportgebied) stelt een activiteitenbudget beschikbaar om allerlei sportieve ideeën uit te werken en te organiseren. Het whoZnextteam werd afgelopen woensdag getraind door Stephan de Boer. Ze werden begeleid in het uitwerken van hun plannen, het Berend vd Ploeg toernooi van 2013 te organiseren. Het WhoZnextteam kwam met zeer bruikbare en bijzondere ideeën.

Na deze leerzame avond kon de cheque in ontvangst worden genomen. Namens de Jeugdcommissie willen we het WhoZnextteam Henk Jan en Pieter de Jong, Chris Drost, Henk Jan vd Weerd, Herman Kamminga, Jennifer Boersma en Femke Smit bedanken voor hun geweldig inzet. Miranda Hoekstra en Marije v Zuilen konden deze avond niet aanwezig zijn, maar zullen er vrijdag 7 december vast bij zijn. Het WhoZnextteam komt dan bijeen om de uitgewerkte plannen te bespreken.