30-11-2012: De unieke vv Beetgum kalender 2013! NU TE KOOP IN DE KANTINE!!

Kalender 2013 met alle teams van v.v. Beetgum. NU TE KOOP IN DE KANTINE!!

Een leuke tip voor de komende feestdagen: De v.v. Beetgum kalender. Alle teams van seizoen 2012-2013 zijn vereeuwigd voor de kalender 2013. Alle teams staan er op van jong tot oud. Een echte ‘musthave’ voor jezelf, ouders opa’s en oma’s.

De kalender kost €6,- en is vanaf vandaag te koop in de kantine van de v.v. Beetgum.

De kalender kan ook nog besteld worden via Jan Willem van der Weerd (graag aantal, naam en adres vermelden)

Wacht niet te lang, er is een beperkte oplage.

Commerciele Commissie v.v. Beetgum