bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

EINDHOVEN – Na onderling overleg en toetsing bij de spelersraad hebben trainer Peter Geurts en het bestuur van Woenselse Boys het vertrouwen in elkaar uitgesproken en derhalve de samenwerking met een jaar verlengd.  Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

HOOGEVEEN – Tonny Hulleman is ook de komende jaren sportverzorger bij Hoofdklasser Hoogeveen. De 62-jarige inwoner van Dedemsvaart verlengt zijn contract met drie seizoenen. Hij volgde afgelopen zomer Rob Coulier op, die na achttien seizoenen afscheid nam. Hulleman en Hoogeveen waren geen onbekenden van elkaar. Begin jaren tachtig was hij ook al actief als speler […]

HAREN – Be Quick 1887 gaat de competitie uitspelen in een regionale poule van acht clubs. Dat heeft de KNVB bekend gemaakt. Alle eerdere uitslagen worden geschrapt. De KNVB hield onlangs een inventarisatie bij de topamateurs hoe zij de competitie wilden afmaken die door de coroncrisis is stil gelegd. Er waren drie scenario’s. Lees hier […]

NOORDWIJK – Nadat door beide partijen werd uitgesproken dat er totaal nog geen reden was om de samenwerking te beëindigen, is besloten dat Kees Zethof ook volgend seizoen als hoofdtrainer bij Noordwijk werkzaam zal zijn. Uiteraard hopen beide partijen dat er snel weer getraind en gevoetbald kan gaan worden om een vervolg te geven aan […]

REGIO – Gekscherend wordt wel eens gezegd dat Nederland 16 miljoen bondscoaches heeft daarmee aangevend dat bijna iedereen wel een uitgesproken mening heeft over zaken die zich afspelen in de voetballerij. Op TweeNul merken we ook maar al te vaak dat er heel veel liefhebbers zijn die een prima verslag kunnen schrijven maar daarnaast ook […]

Print dit bericht Print dit bericht

10-06-2013: RB Soccercamp Menaldum 2013

Na de succesvolle edities van RB Soccercamps in Berlikum 2011 en Menaldum 2012 zal deze zomer het RB Soccercamp wederom worden georganiseerd bij v.v. Foarut van 5 t/m 9 augustus 2013.

Het zal weer een uniek voetbalkamp worden voor de jeugd van 7 tot en met 14 jaar uit de regio. Vorig jaar deden er 75 kinderen mee vanuit 15 verschillende clubs uit de regio. De inschrijftermijn is tot 6 juli, dus schrijf dus snel in !!!!!!!!!

Het gaat bij de RB Soccercamps erom dat jongens en meisjes die naast de ontwikkeling bij hun eigen club zich individueel willen verbeteren in hun voetbalvaardigheden. Het doel hierbij is dat alle deelnemers beter leren aanvallen, verdedigen en omschakelen. Ook techniektraining speelt hierbij natuurlijk een heel belangrijke rol. De geoefende vaardigheden worden toegepast in positiespelen, partijspelen en in een 4:4 toernooi en 2:2 boardingvoetbal.

Het is een kwalitatief hoogstaand trainingsprogramma op technisch en tactisch gebied. RB Soccercamps selecteert hiervoor de beste trainers uit Nederland en uit de regio, waar de voetbalkampen worden gehouden. Dit zijn allemaal trainers die werkzaam zijn in de top van het jeugd- en amateurvoetbal. Zij worden speciaal door RB Soccercamps opgeleid.

Iedere deelnemer krijgt aan het einde van de week verbeterpunten mee waar hij of zij zich bij de eigen club gedurende het komende seizoen verder kan ontwikkelen.

Wat mag je verwachten bij een RB Soccercamps-voetbalkamp?

v      De hele week trainen van maandag tot en met vrijdag 9.00 tot 16.30 uur en thuis slapen;

v      Begeleiding van de beste trainers, werkzaam in de top van het jeugd- en amateurvoetbal;

v      Dagelijkse lunch; limonade in de pauzes

v      Veel wedstrijdvormen, penaltybokaal, 4 tegen 4; 2tegen2 boardingvoetbal

v      “King of the camp” (test circuit individuele voetbalvaardigheden);

v      Finales 2tegen2 boardingvoetbal, penaltybokaal en 4 tegen 4 op vrijdag;

v      Beoordelingsformulier met trainingsadvies (specifieke kwaliteiten en verbeterpunten);

v      Deelnemerscertificaat en teamfoto;

v      Medaille voor iedereen en sportprijzen voor de winnaars;

v      Volledig sporttenue (te behouden);

v      Eigen bal en bidon (te behouden).

 En natuurlijk VEEL PLEZIER !!!!!!

Wat zijn de kosten?

De kosten voor al het bovenstaande zijn € 150, – per deelnemer.

Een volgende deelnemer uit 1 gezin betaalt € 125, –

Hier zit inbegrepen alles wat je mag verwachten bij een RB Soccercamps-voetbalkamp.

Inschrijven?

Er is plaats voor 130 deelnemers (108 veldspelers en 22 keepers).

Inschrijven kan via: www.rbsoccercamps.nl

LET OP: VOL = VOL