bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

URK – Voetballer Gerrit Tol neemt deze week afscheid van SV Urk 1. Tol speelde in totaal 333 wedstrijden in het eerste elftal van de hoofdklasser. De Urker maakte zijn debuut in 2007. De 30-jarige speler stopt omdat het werken in de bouw in combinatie met spelen op hoog niveau hem fysiek op gaat breken. […]

REGIO – Oude tijden lijken te herleven in het Juliana Sportpark in Hoorn. Hollandia promoveert naar de derde divisie zondag, het tweede amateurniveau in Nederland. Ook het Amsterdamse JOS/Watergraafsmeer zet de stap omhoog. Beide clubs profiteren van het besluit van de KNVB om de derde divisie komend seizoen uit te breiden naar achttien ploegen. Lees […]

LEEK – VEV’67 heeft zich versterkt met Roy van Dalen. De technisch vaardige en sterke centrumspits heeft al een voetbalverleden achter zich bij achtereenvolgens BV Veendam, ACV en Oranje Nassau. Aan dat rijtje kan nu dus VEV’67 worden toegevoegd. De 30-jarige Roy woont in de wijk Wolveschans in Leek samen met zijn vrouw Daniëlle en […]

WINSCHOTEN – WVV heeft voor komend seizoen Mark Smit als nieuwe doelman kunnen toevoegen aan de selectie. De 19-jarige goalie komt vanaf Achilles 1894 en is woonachtig in Wildervank. Daarmee vervolgt de zondag eersteklasser de lijn om jonge talentvolle spelers kansen te bieden op eerste klasse niveau.

REGIO – Voetballen met alleen leden en thuissupporters op de tribunes, en de lucratieve derby’s zo laat mogelijk in het seizoen. Volgens voorzitter Bart van Kruistum van Quick Boys wordt er gewerkt aan een gezamenlijk voorstel van de clubs om de tweede divisie komend seizoen op die manier op tijd van start te laten gaan. […]

Print dit bericht Print dit bericht

10-06-2013: RB Soccercamp Menaldum 2013

Na de succesvolle edities van RB Soccercamps in Berlikum 2011 en Menaldum 2012 zal deze zomer het RB Soccercamp wederom worden georganiseerd bij v.v. Foarut van 5 t/m 9 augustus 2013.

Het zal weer een uniek voetbalkamp worden voor de jeugd van 7 tot en met 14 jaar uit de regio. Vorig jaar deden er 75 kinderen mee vanuit 15 verschillende clubs uit de regio. De inschrijftermijn is tot 6 juli, dus schrijf dus snel in !!!!!!!!!

Het gaat bij de RB Soccercamps erom dat jongens en meisjes die naast de ontwikkeling bij hun eigen club zich individueel willen verbeteren in hun voetbalvaardigheden. Het doel hierbij is dat alle deelnemers beter leren aanvallen, verdedigen en omschakelen. Ook techniektraining speelt hierbij natuurlijk een heel belangrijke rol. De geoefende vaardigheden worden toegepast in positiespelen, partijspelen en in een 4:4 toernooi en 2:2 boardingvoetbal.

Het is een kwalitatief hoogstaand trainingsprogramma op technisch en tactisch gebied. RB Soccercamps selecteert hiervoor de beste trainers uit Nederland en uit de regio, waar de voetbalkampen worden gehouden. Dit zijn allemaal trainers die werkzaam zijn in de top van het jeugd- en amateurvoetbal. Zij worden speciaal door RB Soccercamps opgeleid.

Iedere deelnemer krijgt aan het einde van de week verbeterpunten mee waar hij of zij zich bij de eigen club gedurende het komende seizoen verder kan ontwikkelen.

Wat mag je verwachten bij een RB Soccercamps-voetbalkamp?

v      De hele week trainen van maandag tot en met vrijdag 9.00 tot 16.30 uur en thuis slapen;

v      Begeleiding van de beste trainers, werkzaam in de top van het jeugd- en amateurvoetbal;

v      Dagelijkse lunch; limonade in de pauzes

v      Veel wedstrijdvormen, penaltybokaal, 4 tegen 4; 2tegen2 boardingvoetbal

v      “King of the camp” (test circuit individuele voetbalvaardigheden);

v      Finales 2tegen2 boardingvoetbal, penaltybokaal en 4 tegen 4 op vrijdag;

v      Beoordelingsformulier met trainingsadvies (specifieke kwaliteiten en verbeterpunten);

v      Deelnemerscertificaat en teamfoto;

v      Medaille voor iedereen en sportprijzen voor de winnaars;

v      Volledig sporttenue (te behouden);

v      Eigen bal en bidon (te behouden).

 En natuurlijk VEEL PLEZIER !!!!!!

Wat zijn de kosten?

De kosten voor al het bovenstaande zijn € 150, – per deelnemer.

Een volgende deelnemer uit 1 gezin betaalt € 125, –

Hier zit inbegrepen alles wat je mag verwachten bij een RB Soccercamps-voetbalkamp.

Inschrijven?

Er is plaats voor 130 deelnemers (108 veldspelers en 22 keepers).

Inschrijven kan via: www.rbsoccercamps.nl

LET OP: VOL = VOL