bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

URK – Voetballer Gerrit Tol neemt deze week afscheid van SV Urk 1. Tol speelde in totaal 333 wedstrijden in het eerste elftal van de hoofdklasser. De Urker maakte zijn debuut in 2007. De 30-jarige speler stopt omdat het werken in de bouw in combinatie met spelen op hoog niveau hem fysiek op gaat breken. […]

REGIO – Oude tijden lijken te herleven in het Juliana Sportpark in Hoorn. Hollandia promoveert naar de derde divisie zondag, het tweede amateurniveau in Nederland. Ook het Amsterdamse JOS/Watergraafsmeer zet de stap omhoog. Beide clubs profiteren van het besluit van de KNVB om de derde divisie komend seizoen uit te breiden naar achttien ploegen. Lees […]

LEEK – VEV’67 heeft zich versterkt met Roy van Dalen. De technisch vaardige en sterke centrumspits heeft al een voetbalverleden achter zich bij achtereenvolgens BV Veendam, ACV en Oranje Nassau. Aan dat rijtje kan nu dus VEV’67 worden toegevoegd. De 30-jarige Roy woont in de wijk Wolveschans in Leek samen met zijn vrouw Daniëlle en […]

WINSCHOTEN – WVV heeft voor komend seizoen Mark Smit als nieuwe doelman kunnen toevoegen aan de selectie. De 19-jarige goalie komt vanaf Achilles 1894 en is woonachtig in Wildervank. Daarmee vervolgt de zondag eersteklasser de lijn om jonge talentvolle spelers kansen te bieden op eerste klasse niveau.

REGIO – Voetballen met alleen leden en thuissupporters op de tribunes, en de lucratieve derby’s zo laat mogelijk in het seizoen. Volgens voorzitter Bart van Kruistum van Quick Boys wordt er gewerkt aan een gezamenlijk voorstel van de clubs om de tweede divisie komend seizoen op die manier op tijd van start te laten gaan. […]

Print dit bericht Print dit bericht

14-06-2013: Bijeenkomst A-selectie seizoen 2013-2014

Dinsdag 11 juni 2013 kwam bijna de complete A-selectie en kaderleden van v.v. Beetgum 1 voor het nieuwe seizoen 2013-2014 naar de sportkantine op het sportcomplex ’t Bosk.

De bijeenkomst stond met name in het teken van de kennismaking met de nieuwe hoofdtrainer John Hofte. Tevens werd het uitgebreide programma tijdens de voorbereidingsweken bekend gemaakt.

John Hofte (links) tijdens de bijeenkomst met de A-selectie v.v. Beetgum seizoen 2013-2014

De A-selectie van 21 spelers heeft twee nieuwe gezichten, beide nieuwkomers hebben een v.v. Beetgum verleden. Daniel Wijbenga uit Franeker was in het seizoen 2006-2007 al actief voor de v.v. Beetgum en Gerrit Feenstra maakte 3 seizoenen deel uit van de selectie en speelde de laatste twee seizoenen voor St. Annaparochie zaterdag.

De eerste training staat gepland voor dinsdag 6 augustus. Uit een eerste inventarisatie bleek dat ondanks de vakantieperiode er deze dag 17 spelers beschikbaar zijn. Onderdeel van de voorbereiding is een trainingskamp van 9 tot en met 10 augustus. Clubfysiotherapeut Alle Sterk zal nauw betrokken worden tijdens de voorbereiding in het kader van opbouw conditie en blessurepreventie.

Tijdens de bijeenkomst was ook clubfysiotherapeut Alle Sterk (rechts) aanwezig

De oefenwedstrijden zijn bekend gemaakt:

Zaterdag 10 augustus 14.30 uur tegen SC Twijzel (locatie WTOC / Oudwoude)

Zaterdag 17 augustus 14.30 uur tegen WTOC (thuis, sportcomplex ’t Bosk)

Dinsdag 20 augustus 19.30 uur tegen LAC Frisia 2 (thuis, sportcomplex ’t Bosk)

De KNVB heeft ook de data van het bekerprogramma gepubliceerd:

Zaterdag 24 augustus: 1ste bekerwedstrijd

Dinsdag 27 augustus: 2de bekerwedstrijd

Zaterdag 31 augustus: 3de bekerwedstrijd

De indeling van de competitie wordt volgende week vrijdag 21 juni door de KNVB bekendgemaakt en zal uiteraard op deze website worden gepubliceerd.

Voorafgaande aan de bijeenkomst met de selectie was er een kennismaking van het hoofdbestuur met John Hofte. Hierbij ontving John Hofte, uit handen van de voorzitter materiaalcommissie Klaas Ebbing Smit, zijn v.v. Beetgum kleding.

Uit handen van Klaas Ebbing Smit ontvangt John Hofte diverse training- en wedstrijdkleding.