bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

ZUIDWOLDE – ZZVV heeft een knappe 2-0 overwinning geboekt op SV Nieuwleusen. In tegenstelling tot de vorige weken was de ploeg uit Zuidwolde scherp bij de eerste kansen die het kreeg en voetbalde het ditmaal de wedstrijd knap uit. In de eerste tien minuten leek het er nog niet op dat ZZVV aan het langste […]

ROSWINKEL – In de wedstrijd sc Roswinkel tegen SVBC pakte de thuisclub in de slotfase toch nog 3 punten. Ofschoon de wedstrijd eigenlijk geen winnaar verdiende, mede gezien de zeer weinig uitgespeelde kansen, kon sc Roswinkel toch weer 3 punten toevoegen op de ranglijst in de zondag 5e klasse E. In de beginfase was SVBC […]

WINSUM – Aan de overwinning van Winsum valt niets af te dingen. Met de weinige kansen gingen de Groningers beter om. Al hadden ze bij het eerst doelpunt wel de hulp nodig van de tegenpartij. Vlak voor rust vergrootten ze de voorsprong naar 2 – 0. Uit opnieuw een standaardsituatie  scoorde Krohne. Daarmee legde hij […]

GRONINGEN – SC Stadspark VR1 is op zoek naar nieuwe leden.

HEEMSKERK – In een regenachtig Heemskerk stond dit weekend een heuse topper tussen de huidige nummer vier ADO’20 MO17-1 en de nummer 5 van de ranglijst Harkemase Boys MO17-1 op het programma. De wedstrijd stond onder leiding van de heer Lekatompessy. Vanaf het eerste fluitsignaal werd duidelijk dat de meiden van Harkemase Boys na een […]

Print dit bericht Print dit bericht

14-06-2013: Bijeenkomst A-selectie seizoen 2013-2014

Dinsdag 11 juni 2013 kwam bijna de complete A-selectie en kaderleden van v.v. Beetgum 1 voor het nieuwe seizoen 2013-2014 naar de sportkantine op het sportcomplex ’t Bosk.

De bijeenkomst stond met name in het teken van de kennismaking met de nieuwe hoofdtrainer John Hofte. Tevens werd het uitgebreide programma tijdens de voorbereidingsweken bekend gemaakt.

John Hofte (links) tijdens de bijeenkomst met de A-selectie v.v. Beetgum seizoen 2013-2014

De A-selectie van 21 spelers heeft twee nieuwe gezichten, beide nieuwkomers hebben een v.v. Beetgum verleden. Daniel Wijbenga uit Franeker was in het seizoen 2006-2007 al actief voor de v.v. Beetgum en Gerrit Feenstra maakte 3 seizoenen deel uit van de selectie en speelde de laatste twee seizoenen voor St. Annaparochie zaterdag.

De eerste training staat gepland voor dinsdag 6 augustus. Uit een eerste inventarisatie bleek dat ondanks de vakantieperiode er deze dag 17 spelers beschikbaar zijn. Onderdeel van de voorbereiding is een trainingskamp van 9 tot en met 10 augustus. Clubfysiotherapeut Alle Sterk zal nauw betrokken worden tijdens de voorbereiding in het kader van opbouw conditie en blessurepreventie.

Tijdens de bijeenkomst was ook clubfysiotherapeut Alle Sterk (rechts) aanwezig

De oefenwedstrijden zijn bekend gemaakt:

Zaterdag 10 augustus 14.30 uur tegen SC Twijzel (locatie WTOC / Oudwoude)

Zaterdag 17 augustus 14.30 uur tegen WTOC (thuis, sportcomplex ’t Bosk)

Dinsdag 20 augustus 19.30 uur tegen LAC Frisia 2 (thuis, sportcomplex ’t Bosk)

De KNVB heeft ook de data van het bekerprogramma gepubliceerd:

Zaterdag 24 augustus: 1ste bekerwedstrijd

Dinsdag 27 augustus: 2de bekerwedstrijd

Zaterdag 31 augustus: 3de bekerwedstrijd

De indeling van de competitie wordt volgende week vrijdag 21 juni door de KNVB bekendgemaakt en zal uiteraard op deze website worden gepubliceerd.

Voorafgaande aan de bijeenkomst met de selectie was er een kennismaking van het hoofdbestuur met John Hofte. Hierbij ontving John Hofte, uit handen van de voorzitter materiaalcommissie Klaas Ebbing Smit, zijn v.v. Beetgum kleding.

Uit handen van Klaas Ebbing Smit ontvangt John Hofte diverse training- en wedstrijdkleding.