bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

EINDHOVEN – Na onderling overleg en toetsing bij de spelersraad hebben trainer Peter Geurts en het bestuur van Woenselse Boys het vertrouwen in elkaar uitgesproken en derhalve de samenwerking met een jaar verlengd.  Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

HOOGEVEEN – Tonny Hulleman is ook de komende jaren sportverzorger bij Hoofdklasser Hoogeveen. De 62-jarige inwoner van Dedemsvaart verlengt zijn contract met drie seizoenen. Hij volgde afgelopen zomer Rob Coulier op, die na achttien seizoenen afscheid nam. Hulleman en Hoogeveen waren geen onbekenden van elkaar. Begin jaren tachtig was hij ook al actief als speler […]

HAREN – Be Quick 1887 gaat de competitie uitspelen in een regionale poule van acht clubs. Dat heeft de KNVB bekend gemaakt. Alle eerdere uitslagen worden geschrapt. De KNVB hield onlangs een inventarisatie bij de topamateurs hoe zij de competitie wilden afmaken die door de coroncrisis is stil gelegd. Er waren drie scenario’s. Lees hier […]

NOORDWIJK – Nadat door beide partijen werd uitgesproken dat er totaal nog geen reden was om de samenwerking te beëindigen, is besloten dat Kees Zethof ook volgend seizoen als hoofdtrainer bij Noordwijk werkzaam zal zijn. Uiteraard hopen beide partijen dat er snel weer getraind en gevoetbald kan gaan worden om een vervolg te geven aan […]

REGIO – Gekscherend wordt wel eens gezegd dat Nederland 16 miljoen bondscoaches heeft daarmee aangevend dat bijna iedereen wel een uitgesproken mening heeft over zaken die zich afspelen in de voetballerij. Op TweeNul merken we ook maar al te vaak dat er heel veel liefhebbers zijn die een prima verslag kunnen schrijven maar daarnaast ook […]

Print dit bericht Print dit bericht

14-06-2013: Bijeenkomst A-selectie seizoen 2013-2014

Dinsdag 11 juni 2013 kwam bijna de complete A-selectie en kaderleden van v.v. Beetgum 1 voor het nieuwe seizoen 2013-2014 naar de sportkantine op het sportcomplex ’t Bosk.

De bijeenkomst stond met name in het teken van de kennismaking met de nieuwe hoofdtrainer John Hofte. Tevens werd het uitgebreide programma tijdens de voorbereidingsweken bekend gemaakt.

John Hofte (links) tijdens de bijeenkomst met de A-selectie v.v. Beetgum seizoen 2013-2014

De A-selectie van 21 spelers heeft twee nieuwe gezichten, beide nieuwkomers hebben een v.v. Beetgum verleden. Daniel Wijbenga uit Franeker was in het seizoen 2006-2007 al actief voor de v.v. Beetgum en Gerrit Feenstra maakte 3 seizoenen deel uit van de selectie en speelde de laatste twee seizoenen voor St. Annaparochie zaterdag.

De eerste training staat gepland voor dinsdag 6 augustus. Uit een eerste inventarisatie bleek dat ondanks de vakantieperiode er deze dag 17 spelers beschikbaar zijn. Onderdeel van de voorbereiding is een trainingskamp van 9 tot en met 10 augustus. Clubfysiotherapeut Alle Sterk zal nauw betrokken worden tijdens de voorbereiding in het kader van opbouw conditie en blessurepreventie.

Tijdens de bijeenkomst was ook clubfysiotherapeut Alle Sterk (rechts) aanwezig

De oefenwedstrijden zijn bekend gemaakt:

Zaterdag 10 augustus 14.30 uur tegen SC Twijzel (locatie WTOC / Oudwoude)

Zaterdag 17 augustus 14.30 uur tegen WTOC (thuis, sportcomplex ’t Bosk)

Dinsdag 20 augustus 19.30 uur tegen LAC Frisia 2 (thuis, sportcomplex ’t Bosk)

De KNVB heeft ook de data van het bekerprogramma gepubliceerd:

Zaterdag 24 augustus: 1ste bekerwedstrijd

Dinsdag 27 augustus: 2de bekerwedstrijd

Zaterdag 31 augustus: 3de bekerwedstrijd

De indeling van de competitie wordt volgende week vrijdag 21 juni door de KNVB bekendgemaakt en zal uiteraard op deze website worden gepubliceerd.

Voorafgaande aan de bijeenkomst met de selectie was er een kennismaking van het hoofdbestuur met John Hofte. Hierbij ontving John Hofte, uit handen van de voorzitter materiaalcommissie Klaas Ebbing Smit, zijn v.v. Beetgum kleding.

Uit handen van Klaas Ebbing Smit ontvangt John Hofte diverse training- en wedstrijdkleding.