bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

URK – Voetballer Gerrit Tol neemt deze week afscheid van SV Urk 1. Tol speelde in totaal 333 wedstrijden in het eerste elftal van de hoofdklasser. De Urker maakte zijn debuut in 2007. De 30-jarige speler stopt omdat het werken in de bouw in combinatie met spelen op hoog niveau hem fysiek op gaat breken. […]

REGIO – Oude tijden lijken te herleven in het Juliana Sportpark in Hoorn. Hollandia promoveert naar de derde divisie zondag, het tweede amateurniveau in Nederland. Ook het Amsterdamse JOS/Watergraafsmeer zet de stap omhoog. Beide clubs profiteren van het besluit van de KNVB om de derde divisie komend seizoen uit te breiden naar achttien ploegen. Lees […]

LEEK – VEV’67 heeft zich versterkt met Roy van Dalen. De technisch vaardige en sterke centrumspits heeft al een voetbalverleden achter zich bij achtereenvolgens BV Veendam, ACV en Oranje Nassau. Aan dat rijtje kan nu dus VEV’67 worden toegevoegd. De 30-jarige Roy woont in de wijk Wolveschans in Leek samen met zijn vrouw Daniëlle en […]

WINSCHOTEN – WVV heeft voor komend seizoen Mark Smit als nieuwe doelman kunnen toevoegen aan de selectie. De 19-jarige goalie komt vanaf Achilles 1894 en is woonachtig in Wildervank. Daarmee vervolgt de zondag eersteklasser de lijn om jonge talentvolle spelers kansen te bieden op eerste klasse niveau.

REGIO – Voetballen met alleen leden en thuissupporters op de tribunes, en de lucratieve derby’s zo laat mogelijk in het seizoen. Volgens voorzitter Bart van Kruistum van Quick Boys wordt er gewerkt aan een gezamenlijk voorstel van de clubs om de tweede divisie komend seizoen op die manier op tijd van start te laten gaan. […]

Print dit bericht Print dit bericht

30-06-2013: Indeling seniorenteams en start trainingen seizoen 2013-2014

De voorlopige selecties van de vijf seniorenteams seizoen 2013 – 2014 zijn verstrekt aan de leiders en leden van de seniorencommissie. Zij zullen deze voorlopige indeling op korte termijn uitreiken aan alle spelers.

De A-selectie van John Hofte gaat dinsdag 6 augustus 2013 om 20.00 uur starten met de trainingen. Hiervoor zijn 21 spelers uitgenodigd.

Aan de selectiespelers is een gedetailleerd trainingsprogramma uitgereikt waarmee tijdens de zomervakantie gewerkt kan worden aan een goede basisconditie. Verder zijn er tijdens de voorbereidingsweken 3 oefenwedstrijden en een trainingskamp gepland. Bij de voorbereiding zal ook clubfysiotherapeut Alle Sterk nauw worden betrokken.

De restsenioren starten donderdag 22 augustus om 20.15 uur weer met de training onder leiding van trainer Tiede Dijkstra.

Begin september worden de herenteams definitief vastgesteld. Hierbij worden de mogelijke afvallers bij de A-selectie en de nieuwe seniorenleden verdeeld over de verschillende teams. Hierbij rekeninghoudend met de verschillende selectie- en leeftijdscriteria.

De vrouwen van v.v. Beetgum hebben maandag 12 augustus 2013 om 19.00 uur de eerste training. Gedurende het hele seizoen worden er 12 extra techniektrainingen ingepland. Tjibbe Ferwerda zal op donderdagavonden deze trainingen van 1 ½ uur verzorgen met assistentie van Tjeerd Jan Hobma en Auke Wymer Smit.

Zowel de reguliere training op maandagavond als de extra training op donderdag worden gecombineerd met het oudste meisjesteam van de jeugdafdeling. Woensdag blijft de tweede trainingsavond (20.00 uur) van de vrouwenselectie van v.v. Beetgum.

Het vrouwenteam is nog steeds op zoek naar nieuwe speelsters, informatie is te verkrijgen bij trainer Tjeerd Jan Hobma (tel.: 06-29013504 of e-mail: t.hobma@chello.nl). Het is mogelijk om vrijblijvend een aantal proeftrainingen te volgen.