bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

EINDHOVEN – Na onderling overleg en toetsing bij de spelersraad hebben trainer Peter Geurts en het bestuur van Woenselse Boys het vertrouwen in elkaar uitgesproken en derhalve de samenwerking met een jaar verlengd.  Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

HOOGEVEEN – Tonny Hulleman is ook de komende jaren sportverzorger bij Hoofdklasser Hoogeveen. De 62-jarige inwoner van Dedemsvaart verlengt zijn contract met drie seizoenen. Hij volgde afgelopen zomer Rob Coulier op, die na achttien seizoenen afscheid nam. Hulleman en Hoogeveen waren geen onbekenden van elkaar. Begin jaren tachtig was hij ook al actief als speler […]

HAREN – Be Quick 1887 gaat de competitie uitspelen in een regionale poule van acht clubs. Dat heeft de KNVB bekend gemaakt. Alle eerdere uitslagen worden geschrapt. De KNVB hield onlangs een inventarisatie bij de topamateurs hoe zij de competitie wilden afmaken die door de coroncrisis is stil gelegd. Er waren drie scenario’s. Lees hier […]

NOORDWIJK – Nadat door beide partijen werd uitgesproken dat er totaal nog geen reden was om de samenwerking te beëindigen, is besloten dat Kees Zethof ook volgend seizoen als hoofdtrainer bij Noordwijk werkzaam zal zijn. Uiteraard hopen beide partijen dat er snel weer getraind en gevoetbald kan gaan worden om een vervolg te geven aan […]

REGIO – Gekscherend wordt wel eens gezegd dat Nederland 16 miljoen bondscoaches heeft daarmee aangevend dat bijna iedereen wel een uitgesproken mening heeft over zaken die zich afspelen in de voetballerij. Op TweeNul merken we ook maar al te vaak dat er heel veel liefhebbers zijn die een prima verslag kunnen schrijven maar daarnaast ook […]

Print dit bericht Print dit bericht

30-06-2013: Indeling seniorenteams en start trainingen seizoen 2013-2014

De voorlopige selecties van de vijf seniorenteams seizoen 2013 – 2014 zijn verstrekt aan de leiders en leden van de seniorencommissie. Zij zullen deze voorlopige indeling op korte termijn uitreiken aan alle spelers.

De A-selectie van John Hofte gaat dinsdag 6 augustus 2013 om 20.00 uur starten met de trainingen. Hiervoor zijn 21 spelers uitgenodigd.

Aan de selectiespelers is een gedetailleerd trainingsprogramma uitgereikt waarmee tijdens de zomervakantie gewerkt kan worden aan een goede basisconditie. Verder zijn er tijdens de voorbereidingsweken 3 oefenwedstrijden en een trainingskamp gepland. Bij de voorbereiding zal ook clubfysiotherapeut Alle Sterk nauw worden betrokken.

De restsenioren starten donderdag 22 augustus om 20.15 uur weer met de training onder leiding van trainer Tiede Dijkstra.

Begin september worden de herenteams definitief vastgesteld. Hierbij worden de mogelijke afvallers bij de A-selectie en de nieuwe seniorenleden verdeeld over de verschillende teams. Hierbij rekeninghoudend met de verschillende selectie- en leeftijdscriteria.

De vrouwen van v.v. Beetgum hebben maandag 12 augustus 2013 om 19.00 uur de eerste training. Gedurende het hele seizoen worden er 12 extra techniektrainingen ingepland. Tjibbe Ferwerda zal op donderdagavonden deze trainingen van 1 ½ uur verzorgen met assistentie van Tjeerd Jan Hobma en Auke Wymer Smit.

Zowel de reguliere training op maandagavond als de extra training op donderdag worden gecombineerd met het oudste meisjesteam van de jeugdafdeling. Woensdag blijft de tweede trainingsavond (20.00 uur) van de vrouwenselectie van v.v. Beetgum.

Het vrouwenteam is nog steeds op zoek naar nieuwe speelsters, informatie is te verkrijgen bij trainer Tjeerd Jan Hobma (tel.: 06-29013504 of e-mail: t.hobma@chello.nl). Het is mogelijk om vrijblijvend een aantal proeftrainingen te volgen.