bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

ZUIDWOLDE – ZZVV heeft een knappe 2-0 overwinning geboekt op SV Nieuwleusen. In tegenstelling tot de vorige weken was de ploeg uit Zuidwolde scherp bij de eerste kansen die het kreeg en voetbalde het ditmaal de wedstrijd knap uit. In de eerste tien minuten leek het er nog niet op dat ZZVV aan het langste […]

ROSWINKEL – In de wedstrijd sc Roswinkel tegen SVBC pakte de thuisclub in de slotfase toch nog 3 punten. Ofschoon de wedstrijd eigenlijk geen winnaar verdiende, mede gezien de zeer weinig uitgespeelde kansen, kon sc Roswinkel toch weer 3 punten toevoegen op de ranglijst in de zondag 5e klasse E. In de beginfase was SVBC […]

WINSUM – Aan de overwinning van Winsum valt niets af te dingen. Met de weinige kansen gingen de Groningers beter om. Al hadden ze bij het eerst doelpunt wel de hulp nodig van de tegenpartij. Vlak voor rust vergrootten ze de voorsprong naar 2 – 0. Uit opnieuw een standaardsituatie  scoorde Krohne. Daarmee legde hij […]

GRONINGEN – SC Stadspark VR1 is op zoek naar nieuwe leden.

HEEMSKERK – In een regenachtig Heemskerk stond dit weekend een heuse topper tussen de huidige nummer vier ADO’20 MO17-1 en de nummer 5 van de ranglijst Harkemase Boys MO17-1 op het programma. De wedstrijd stond onder leiding van de heer Lekatompessy. Vanaf het eerste fluitsignaal werd duidelijk dat de meiden van Harkemase Boys na een […]

Print dit bericht Print dit bericht

30-06-2013: Indeling seniorenteams en start trainingen seizoen 2013-2014

De voorlopige selecties van de vijf seniorenteams seizoen 2013 – 2014 zijn verstrekt aan de leiders en leden van de seniorencommissie. Zij zullen deze voorlopige indeling op korte termijn uitreiken aan alle spelers.

De A-selectie van John Hofte gaat dinsdag 6 augustus 2013 om 20.00 uur starten met de trainingen. Hiervoor zijn 21 spelers uitgenodigd.

Aan de selectiespelers is een gedetailleerd trainingsprogramma uitgereikt waarmee tijdens de zomervakantie gewerkt kan worden aan een goede basisconditie. Verder zijn er tijdens de voorbereidingsweken 3 oefenwedstrijden en een trainingskamp gepland. Bij de voorbereiding zal ook clubfysiotherapeut Alle Sterk nauw worden betrokken.

De restsenioren starten donderdag 22 augustus om 20.15 uur weer met de training onder leiding van trainer Tiede Dijkstra.

Begin september worden de herenteams definitief vastgesteld. Hierbij worden de mogelijke afvallers bij de A-selectie en de nieuwe seniorenleden verdeeld over de verschillende teams. Hierbij rekeninghoudend met de verschillende selectie- en leeftijdscriteria.

De vrouwen van v.v. Beetgum hebben maandag 12 augustus 2013 om 19.00 uur de eerste training. Gedurende het hele seizoen worden er 12 extra techniektrainingen ingepland. Tjibbe Ferwerda zal op donderdagavonden deze trainingen van 1 ½ uur verzorgen met assistentie van Tjeerd Jan Hobma en Auke Wymer Smit.

Zowel de reguliere training op maandagavond als de extra training op donderdag worden gecombineerd met het oudste meisjesteam van de jeugdafdeling. Woensdag blijft de tweede trainingsavond (20.00 uur) van de vrouwenselectie van v.v. Beetgum.

Het vrouwenteam is nog steeds op zoek naar nieuwe speelsters, informatie is te verkrijgen bij trainer Tjeerd Jan Hobma (tel.: 06-29013504 of e-mail: t.hobma@chello.nl). Het is mogelijk om vrijblijvend een aantal proeftrainingen te volgen.