komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – De huidige competities in de Tweede en Derde Divisie en de Hoofdklasse worden niet meer uitgespeeld. Dat heeft het bestuur amateurvoetbal, na inventarisatie onder alle deelnemende verenigingen en in overleg met de belangenverenigingen CVTD en het COH besloten. Aanleiding hiervoor is de situatie waarin het amateurvoetbal als gevolg van de coronapandemie al geruime […]

REGIO – Op de hoogte blijven van het laatste amateurvoetbalnieuws? Volg ons naast Twitter op Facebook!

REGIO – De vrouwen van Someren/NWC moeten op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Boegbeeld Ivo Veltrop heeft bekend gemaakt zijn aflopende contract niet te verlengen bij de hoofdklasser. Na dertien seizoenen komt er een einde aan de samenwerking tussen Veltrop en Someren. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

OUDE PEKELA – Op 20 mei 2020 bestond Noordster 100 jaar. De jubileumcommissie was al geruime tijd bezig om een passend en bruisend eeuwfeest te organiseren. Het programma rond het Hemelvaartweekend stond vast en de voorbereidingen waren in een afrondende fase. Helaas kon het door de coronacrisis geen doorgang vinden. Snel was het besluit genomen […]

KATWIJK – Na afloop van het lopende voetbaljaar zal Joey Ravensbergen vertrekken bij Quick Boys. Dat heeft de linkervleugelverdediger aan de Technische Commissie laten weten. Daarmee komt een einde aan de jarenlange samenwerking tussen Quick Boys en Ravensbergen. De Katwijker maakt sinds het seizoen 2014-2015 deel uit van de selectie van het eerste elftal. Destijds […]

Print dit bericht Print dit bericht

21-08-2013: v.v. Beetgum 1 overtuigt met knappe winst op Frisia 2

Dinsdag 20 augustus 2013 was de laatste van de drie oefenwedstrijden van v.v. Beetgum 1.

Na nederlagen tegen Twijzel (2-4) en WTOC (1-4) was LAC Frisia 2 dinsdagavond de laatste tegenstander in Leeuwarden op het sportcomplex de Magere Weide.

LAC Frisia 2 speelt in de reserve 2 klasse. Het team wordt getraind voor Harry Wasch, bekend bij de v.v. Beetgum dit seizoen als trainer van v.v. Beetgum A1. Trainer John Hofte van Beetgum had voor het eerst dit seizoen zijn volledige selectie ter beschikking. In de oefenwedstrijden wordt nog veel gewisseld op bepaalde posities binnen het vaste spelsysteem.

In de eerste helft was Beetgum een maatje te groot voor de Frisianen, met knap combinatievoetbal scoorde Beetgum maar liefst 6 keer. (ruststand 1-6).

In de 2de helft nam Beetgum wat gas terug en werd er nog volop gewisseld. De eindstand was 2-6 winst en geeft vertrouwen voor het komende seizoen.

De doelpunten van Beetgum werden gemaakt door Daniel Wijbenga (2x),Willem Jan Dijkstra(2x), Daniel Dijkstra en Robin Bruinsma.

Het bekerprogramma is inmiddels ook definitief:

Zaterdag 24 augustus 2013 (14.30 uur) uit tegen Friesland 1

Dinsdag 27 augustus 2013 (18.45 uur) thuis tegen CVO 1

Dinsdag 3 september 2013 (20.00 uur) thuis tegen Bolsward 1

Hierna volgt op 7 september 2013 de eerste competitiewedstrijd met een derby tegen de buren van SSS’68 (uit in Marssum om 14.30 uur)