komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

HAREN – Hoofdklasser Be Quick 1887 wil dat de competitie verder gespeeld wordt in twee regionale poules van acht clubs. Dat heeft de club aan de KNVB laten weten. door Andor Heij De KNVB hield woensdag een online vergadering en ook een enquête onder de clubs uit de tweede en derde divisies en de hoofdklassen […]

VEENENDAAL – Simon van Zeelst en Mitchell de Zwart beginnen in januari aan hun laatste half jaar bij DOVO. Beide spelers hebben te kennen gegeven de Veenendaalse derde divisionist na dit seizoen te willen verruilen voor SteDoCo. Die club wordt getraind door Franns Adelaar en staat momenteel bovenaan in de derde divisie zaterdag. Van Zeelst […]

TRONDHEIM – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo is vrijdag in Noorwegen aangekomen voor een nieuw Europees avontuur. In Trondheim moet de Hoornse ploeg van trainer Sander van Dijk zien af te rekenen met tegenstander Utleira om zich zo direct te plaatsen voor de Futsal Champions League. NH Sport sprak met Van Dijk over de eerste dag in het […]

REGIO – Maak gebruik van het Prikbord op deze site. Clubs die tegenstanders, trainers, leiders, grensrechters of wat dies meer zij zoeken of bijvoorbeeld scheidsrechters die wedstrijden willen fluiten, alle berichten waarin iets wordt gezocht of gevraagd/aangeboden worden onder prikbord verzameld, zodat ze niet in de nieuwsstroom slechts korte tijd op de homepage staan. Wanneer […]

REGIO – Nadat in maart de sportcompetities stil kwamen te liggen en de kantines gesloten werden, luidden tal van verenigingen de noodklok. Uit een enquête van deze krant bleek dat liefst 9 procent van de clubs zich in het voortbestaan bedreigd voelde. Dat kwam overeen met het landelijke percentage. Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

Print dit bericht Print dit bericht

26-08-2013: Geen winst in eerste bekerwedstrijd Beetgum

Zaterdag 24 augustus 2013 moest v.v. Beetgum aan de bak in de KNVB bekercompetitie. Tegenstander was Friesland LVV uit Leeuwarden. Een kleine 30-tal supporters uit Beetgum eo waren per auto of per fiets afgereisd naar het zonnige Leeuwarden.

Friesland LVV speelt voor het eerst dit seizoen met een zaterdagselftal, dit team bestaat uit 9 spelers van de gefuseerde club Leeuwarden en verder spelers van FVC, Lions’66 en de zondagstak van Friesland.

Friesland LVV komt uit in de 5de klasse A en zal hier een rol van betekenis willen spelen, dit geldt ook voor v.v. Beetgum in klasse 5B.

Tijdens de laatste oefenwedstrijd van Beetgum tegen Frisia zo.2 werd er met name in de eerste helft prima gevoetbald. In de wedstrijd tegen Friesland werd dit niveau niet gehaald, of dit te maken had met de kwaliteit van de tegenstander of met het lange kermisweekend in Beetgum zal een vraag blijven.

Tijdens de wedstrijd was Beetgum met name bezig met de opbouw over verschillende schijven en liet Friesland tegenstander Beetgum komen om vervolgens te counteren met een lange bal op de snelle spitsen. De eindstand van 2-0 winst gaf aan dat Friesland LVV hiermee het beste voor de dag kwam.

Morgenavond (dinsdag) 27 augustus 2013 speelt Beetgum thuis tegen CVO de 2de bekerwedstrijd. Vorig seizoen werd in de competitie op 6 april 2013 moeizaam met 2-1 van CVO gewonnen.

De wedstrijd tegen CVO is de eerste thuiswedstrijd dit seizoen, de wedstrijd op het sportcomplex ’t Bosk begint om 18.45 uur.

Vorig seizoen werd thuis moeizaam met 2-1 gewonnen van CVO