komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

WORKUM – In de afgelopen twee seizoenen is gebleken dat Martijn Zwaga als assistent-trainer naast Jente Bootsma en Simon Wiersma een toegevoegde waarde is voor het technisch kader. Nu Martijn Zwaga met de gezinsuitbreiding op komst heeft aangegeven deze rol volgend seizoen niet meer te kunnen vervullen, is Workum samen met Bootsma en Wiersma in […]

HOOGEVEEN – De Kabouters van Hoogeveen zijn weer begonnen met trainen. Hoogeveen biedt deze trainingen aan voor de jongste jeugd aan vanaf 4 jaar. Het mooie is dat dit op de verder voetballoze zondagochtend plaatsvindt en dat het ook nog eens gratis en geheel vrijblijvend is. Hoogeveen TV was bij de eerste training van 2021 […]

VEENENDAAL – Derdedivisionist DOVO ziet Jasper Waalkens vertrekken naar hoofdklasser Halsteren. De middenvelder maakte afgelopen zomer de overstap van Spakenburg naar de Veenendalers. Hij speelde dit seizoen in totaal zes wedstrijden voor DOVO, waarna het seizoen door corona werd stilgelegd. In het seizoen 2019-2020 speelde Waalkens ook al voor de Veenendalers. Daarnaast heeft hij bijna […]

ARNHEM – Oud-prof Carel van der Velden (48) is de nieuwe oefenmeester van zaterdagvierdeklasser HVC uit Amersfoort. De Arnhemmer was als speler in Nederland actief voor FC Wageningen, Vitesse en FC Den Bosch en beleefde daarna een kleurrijke voetballoopbaan in Engeland en Ierland.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

WERKENDAM – AFC-spits Yordi Teijsse maakt aankomend seizoen binnen de tweede divisie de overstap naar Kozakken Boys. De geboren Amsterdammer tekent tot de zomer van 2022 bij de Noord-Brabanders. Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland. 

Print dit bericht Print dit bericht

26-08-2013: Geen winst in eerste bekerwedstrijd Beetgum

Zaterdag 24 augustus 2013 moest v.v. Beetgum aan de bak in de KNVB bekercompetitie. Tegenstander was Friesland LVV uit Leeuwarden. Een kleine 30-tal supporters uit Beetgum eo waren per auto of per fiets afgereisd naar het zonnige Leeuwarden.

Friesland LVV speelt voor het eerst dit seizoen met een zaterdagselftal, dit team bestaat uit 9 spelers van de gefuseerde club Leeuwarden en verder spelers van FVC, Lions’66 en de zondagstak van Friesland.

Friesland LVV komt uit in de 5de klasse A en zal hier een rol van betekenis willen spelen, dit geldt ook voor v.v. Beetgum in klasse 5B.

Tijdens de laatste oefenwedstrijd van Beetgum tegen Frisia zo.2 werd er met name in de eerste helft prima gevoetbald. In de wedstrijd tegen Friesland werd dit niveau niet gehaald, of dit te maken had met de kwaliteit van de tegenstander of met het lange kermisweekend in Beetgum zal een vraag blijven.

Tijdens de wedstrijd was Beetgum met name bezig met de opbouw over verschillende schijven en liet Friesland tegenstander Beetgum komen om vervolgens te counteren met een lange bal op de snelle spitsen. De eindstand van 2-0 winst gaf aan dat Friesland LVV hiermee het beste voor de dag kwam.

Morgenavond (dinsdag) 27 augustus 2013 speelt Beetgum thuis tegen CVO de 2de bekerwedstrijd. Vorig seizoen werd in de competitie op 6 april 2013 moeizaam met 2-1 van CVO gewonnen.

De wedstrijd tegen CVO is de eerste thuiswedstrijd dit seizoen, de wedstrijd op het sportcomplex ’t Bosk begint om 18.45 uur.

Vorig seizoen werd thuis moeizaam met 2-1 gewonnen van CVO