bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

TIEL – TEC heeft zich versterkt met doelman Nick Leijten (28). De keeper komt over van eerstedivisionist FC Den Bosch. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

DELDEN – Voetbalvereniging Rood Zwart heeft alle activiteiten op en rond het sportpark opgeschort. De club uit Delden heeft dit besluit genomen, nadat een bezoeker van het sportpark positief heeft getest op Covid-19. Lees hier het volledige bericht. Bron: Tubantia.

KLOETINGE – Marcel Lourens is in de prijzen glen. De hoofdcoach van Kloetinge kreeg de VVON-award voor beste trainer in het district Zuid 1. Het was de eerste keer dat die prijs werd uitgereikt door de trainersvakbond.  Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

SILVOLDE – Hoofdklasser Silvolde was donderdagavond in een oefenwedstrijd veel te sterk voor tweedeklasser Concordia Wehl: 6-1. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

OMMEN – Met twee trainingen in de benen ging USV donderdagavond op bezoek bij OVC’21. door Ben Schuurman De Ommenaren hadden de voorbereiding op het nieuwe seizoen al wat eerder in gang gezet en speelden afgelopen weekend ook al een wedstrijdje. Lag het daar aan? Hoe dan ook: de thuisclub zette op het eigen kunstgras […]

Print dit bericht Print dit bericht

28-11-2013: Kennismaking met zanger Arnold

Komende zaterdagmiddag en -avond 30 november zal zanger Arnold een LIVE optreden verzorgen tijdens het supportersfeest van de Old Boys.

Zanger Arnold zal zaterdag een LIVE optreden verzorgen tijdens het supportersfeest vanaf 16.15 uur.

Reden om eens nader kennis te maken met deze zanger, hieronder een korte terugblik met zijn muzikaal levensverhaal en ook nog een paar media fragmenten om een indruk te krijgen van zijn niet geringe vocale kwaliteiten.

Al met al zeker een zanger die een muzikale bijdrage zal leveren aan een gezellig en geslaagd supportersfeest.

(klik op de naam van het liedje om dit te beluisteren.)

Supergirl 

Kingston

Laura

Een beetje meer

We gaan terug in de tijd, zeg maar 1982. De eerste keer dat ik een microfoon vasthield. Dat gebeurde tijdens een Soundmixshow in Grou, waar ik woon. Ik was toen 11 jaar. Ik won deze Soundmixshow met een nummer van Alvin Stardust, “Pretend”. Mijn avontuur met Second Life begon in 1990 in de jeugdsoos in Grou tijdens een opening. Een oud-collega, de toenmalige bassist van Second Life, Willem Runia vroeg of ik wat met hen wilde spelen. Na de eerste repetitie vroegen de bandleden mij of ik als zanger bij de band zou willen.

Mijn muzikale ervaring ligt er. Zo stond ik met de band in het voorprogramma van o.a.: De Dijk , Di-rect , Van Dik Hout , De Sjonnies , Rowwen Heze , Koos Alberts , Henk Wijngaard , De Zware Jongens , George Baker , Jacq Herb , Gebroeders Ko , Bløf , Band zonder Banaan en was ik vocaal aanwezig tijdens de cd-presentatie van de cd “Nocht en Wilkens” van Piter Wilkens.

Eind 2006 viel het doek voor de band. Een geweldige tijd hebben we gehad. Uiteindelijk zijn we alweer 2013. Het gaat goed. Er staan veel optredens in het verschiet en ik kom regelmatig mijn collega’s tegen, die ik een warm hart toedraag. Ik heb altijd gezegd dat concurrentie voor mij niet bestaat in de muziek. Als ik dan weer op een festival ben waar ik ze weer tegenkom, geniet ik van wat ze allemaal doen.