bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

OOST Zaterdag Vierde klasse A, Mannen zaterdag: Woezik – Elisthalater. STAND DVE-Trajanus  18 15 3 0 48 72 18 Quick 1888  17 13 3 1 42 57 23 Juliana ’31  17 10 3 4 33 53 19 Woezik  17 9 3 5 30 46 34 Kolping-Dynamo  18 8 3 7 27 41 30 Alverna  18 […]

GRONINGEN – Komende zaterdag de afsluiting van de competitie van de eerste klasse E. Verschillende wedstrijden doen er nog toe. Ook de ontmoeting tussen Noordscheschut en Oranje Nassau is niet om des keizers baard. door Siemon Aikema Voor Noordscheschut lijkt de wedstrijd van zaterdag belangrijker dan voor Oranje Nassau. De Schutters hebben bij winst nog […]

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

Club van 50

 

 De Club van 50 verbindt U met de v.v. Beetgum!

U komt het logo van de Club van 50 steeds vaker tegen binnen en buiten sportcomplex It Bosk. De Club van 50 is met veel enthousiasme opgericht om naast bedrijven ook particulieren aan de voetbalverenging Beetgum te verbinden, en met succes! Er zijn inmiddels 50 leden en we gaan op naar nummer 60.

Met de jaarlijkse bijdrage van 50 euro zorgt u er mede voor dat iedereen  in Bitgum, Bitgummole en Ingelum de mogelijkheid heeft  om te voetballen. Ook maakt u het mogelijk dat alle voetballers tijdens trainingen, wedstrijden en toernooien beschikken over uitstekend materiaal.

Uw bijdrage wordt erg gewaardeerd. Daarom organiseert de v.v. Beetgum voortaan het  Club van 50 jeugdtoernooi. Ook worden alle coachjassen in de toekomst voorzien van het Club van 50 logo.

Hiernaast wordt u ook persoonlijk in het zonnetje gezet. Alle leden van de Club van 50 komen gezamenlijk op het Club van 50 bord en elk lid ontvangt een speciale Club van 50 muts. Zo kunt u laten zien dat u v.v. Beetgum een warm hart toedraagt! Ook profiteert u van de gratis entree tijdens het slotfeest voor jong en oud.

Met al deze acties laat de v.v. Beetgum zien dat zij het waardeert dat veel mensen onze club steunen, de sporters, de vrijwilligers, het bedrijfsleven en alle mensen die een grote steen bijdragen aan de sportieve leefbaarheid in Bitgum, Bitgummole en Ingelum, de leden van de Club van 50!

Ook u kunt NU lid worden van de Club van 50! Het enige wat u hoeft te doen is onderstaand formulier uitprinten en invullen.

U kunt het formulier inleveren bij de vrijwilligers in de kantine of bij:

Jan Hoogland
It String 35
9045 RE  Bitgummole

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

[print_this]

 

[/print_this]