skip navigation

Sponsoroverzicht

Sponsoring is een belangrijk onderdeel binnen de v.v. Beetgum.

Enkele jaren geleden is het initiatief genomen om de CommerciŽle commissie op te richten, die zich met name richt op het actief werven van nieuwe sponsors en het onderhouden van de relatie met de huidige sponsors. Dit beleid begint haar vruchten af te werpen, want we kunnen stellen dat de v.v. Beetgum zich gesteund weet door een toenemend aantal bedrijven die de vereniging een warm hart toedragen.

De v.v. Beetgum biedt bedrijven, instellingen en particulieren diverse mogelijkheden om de verenging te ondersteunen. Denk hierbij aan shirtreclame, bord- en balsponsoring. Daarnaast zijn uiteraard ook andere vormen van sponsoring mogelijk, zoals het leveren van een bijdrage aan een specifiek evenement of sponsoring van materialen. In overleg met de bestuurders van de CommerciŽle commissie is veel mogelijk!

Wij hechten veel waarde aan de relatie met onze sponsors. Wij stellen ons graag aan u voor en nodigen u van harte uit op ons sportcomplex 'It Bosk'.

Wordt ook sponsor van v.v. Beetgum! Meer informatie is te verkrijgen via de CommerciŽle commissie.