skip navigation

* Handleiding voetbal.nl

Clubinformatie

Over voetbalvereniging Beetgum

v.v. Beetgum is opgericht op 28 mei 1949. Er wordt gespeeld in een groen shirt, zwarte broek en groene kousen. De dagelijkse verantwoordelijkheid is in handen van hoofdbestuur en jeugdcommissie ondersteunt door een goed sponsorbeleid.

Naast leden en donateurs kent v.v. Beetgum ook Ereleden en Leden van Verdienste, klik hier voor een overzicht.

Sportcomplex 'It Bosk', gelegen tussen Beetgum en Beetgumermolen, heeft de beschikking over een hoofdveld met veldverlichting en 2de voetbalveld en twee oefenvelden met verlichting. Verder zijn er naast een recent gerenoveerde kantine een moderne kleedaccommodatie met vier kleedboxen en een materiaalruimte op het complex te vinden.

Speciaal voor nieuwe leden is een brochure ontwikkeld welke u hier kunt lezen en/of downloaden. Lid worden van v.v. Beetgum kan door het aanmeldingsformulier in te vullen en in te leveren bij Laurens Braaksma, De Tolve 26, 9044 NR te Beetgum.

Accommodatie:

Sportcomplex 'It Bosk'