29-05-2011: Een wedstrijd met emotie en plezier

Op vrijdag 29 april 2011 heeft Tiede Auke Dijkstra definitief een punt moeten zetten achter zijn actieve voetbalcarrière. Gezondheidsredenen dwongen hem tot het maken van deze keuze. Het werd een wedstrijd met emotie en plezier.

WTOC, IJVC en Beetgum sloegen de handen in elkaar en organiseerden een onvergetelijk afscheid voor Tiede. IJVC, in de persoon van Johan Boorsma, verzorgde de wedstrijdleiding. WTOC en Beetgum namen het sportief tegen elkaar op.

Ook de derde helft stond bol van de entertainment. Naast de zangtalenten Grutte Geart, Tiede himself en Teun Larooi, was er nog het rad van avontuur.

Bijland Fotografie verzorgde de fotoreportage, klik hier voor een kleine 226 foto’s. Zaterdag 04 juni a.s., tijdens het slotfeest, zullen de originele foto’s te bewonderen zijn ‘on the screen’ in de kantine van sportcomplex It Bosk. Ook ligt daar een intekenlijst waar voor de prijs van slechts € 3,- een DVD met alle originele foto’s kan worden nabesteld.

Tiede zullen we zeker terug gaan zien rond het voetbalveld: ‘volgend seizoen maakt hij opnieuw onderdeel uit van de staf v.v. Beetgum Zaterdag 1’.

Een ieder nogmaals bedankt voor zijn/haar vrijwillige inzet. Klein beetje eigenwijs zijn we toch wel, de punten bleven in Beetgum: ‘eindstand 2-0’.