bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Maak gebruik van het Prikbord op deze site. Clubs die tegenstanders, trainers, leiders, grensrechters of wat dies meer zij zoeken of bijvoorbeeld scheidsrechters die wedstrijden willen fluiten, alle berichten waarin iets wordt gezocht of gevraagd/aangeboden worden onder prikbord verzameld, zodat ze niet in de nieuwsstroom slechts korte tijd op de homepage staan. Wanneer […]

REGIO – Everton Pires Tavares voetbalt volgend seizoen voor eersteklasser RVVH uit Ridderkerk. Het was al bekend dat de middenvelder deze zomer bij Spakenburg zou vertrekken.Pires Tavares kwam eind 2019 naar Spakenburg van het Cypriotische Omonia Aaradippou. Daarvoor speelde hij onder meer voor Kozakken Boys. Ook Robin Zwartjens heeft een nieuwe club. De voormalig jeugdspeler […]

DARP – Opnieuw valt een regionale vijfdeklasser weg uit het zondagvoetbal. Na Willemsoord heeft ook DVSV uit Darp besloten om voor het aanstaande seizoen geen standaardteam in te schrijven. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

URK – Trainer Gert Jan Karsten van SV Urk heeft geen hoge verwachtingen van het Nederlands Elftal bij het Europees Kampioenschap voetbal. Karsten: “Ik vind ze heel slecht! Ik mis een paar spelers. Aanvallend voetbal zien we niet. Ze halen maximaal de kwartfinale. Verder kan echt niet.” Toch rekent Karsten er wel op dat Oranje […]

BLIJHAM – ASVB uit Blijham zoekt voor haar tweede elftal een trainer voor seizoen 2021/2022. Wij zijn een groeiende vereniging met  acht jeugdteams, vier (zondag) senioren elftallen, een dameselftal en een senioren 7-tal. Al onze trainingen en thuiswedstrijden zijn op ons mooie sportcomplex in Blijham. Bij onze selectie elftallen gaan enthousiasme, sportiviteit, voetbalplezier, ambitie en […]

Print dit bericht Print dit bericht

01-08-2010: Laatste nieuws Regiotoernooi Noord-West Friesland

Zaterdag 7 augustus 2010 is sportcomplex ’t Bosk de locatie voor het Regiotoernooi Noord-West Friesland.

Dit is een toernooi voor 2de teams van acht verenigingen uit de regio. Ieder jaar wordt dit toernooi door een andere vereniging georganiseerd. Dit jaar is de v.v. Beetgum de organisator.
De deelnemende teams zijn AVC, Beetgum, Berlikum, CVO, Minnertsga, Ouwe Syl, St. Annaparochie en St. Jacob.Er wordt op twee velden in twee poules van vier teams gespeeld. Ieder teams speelt drie poulewedstrijden.
De winnaars van de poule spelen de finale, de nummers 2 om de 3de en 4de plaats, de nummers 3 om de 5de en 6de plaats en de nummers 4 van de poule om de 7de en 8ste plaats.

De eerste poule wedstrijden beginnen om 11.00 uur. Iedere wedstrijd duurt 30 minuten. Woensdag 4 augustus 2010 wordt het definitieve speelschema en toernooireglement op deze website bekend gemaakt.

Vanaf 16.00 uur tot 21.00 uur is er het muzikale gedeelte. Het muziekprogramma is mede mogelijk gemaakt door sponsor Piet Palma van Palma Bedrijf Hygiene.

De line-up voor het LIVE muziekprogramma is inmiddels officieel bekend. Hoofdact Grutte Geart (onder andere bekend van de hit “Rosie”, filmpje You Tube) met als support-act Tiede Dijkstra (speler Beetgum 1) verzorgen een optreden van 16.00 tot 19.00 uur. Daarna blijft de muziek nog spelen tot 21.00 uur.

Grutte Geart

Tiede Dijkstra en Grutte Geart

Voor de jongste jeugd is het springkussen de “Happy Clown” aanwezig en Postma Snackgigant voor de inwendige mens.

We hopen op een sportief toernooi en een gezellige dag

Seniorencommissie v.v. Beetgum