bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

HOEK – Na acht maanden stonden de spelers van Hoek weer samen op het veld. Veel is bij het oude gebleven, maar de randvoorwaarden voor selectie en staf zijn wel verbeterd. Vanaf nu worden de voetballers tijdens trainingen en wedstrijden gemonitord door GPS-trackers. Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Zaterdag 19 juniVEV’67 – Pelikaan S, 14.30 uurExcelsior ‘31 – Spvvg Vreden, 14.30 uur Zaterdag 26 juniSC Rouveen – Beloften HZVV, 14.30 uurSC Twijzel – Oldeholtpade, 17:00 uurPKC’83 – Pelikaan S, 14.00 uur Zaterdag 3 juliPKC’83 – Bedum, 14.00 uur Zondag 4 juliRoda 46 – Kampong 2, […]

REGIO – Op zoek naar een tegenstander voor een oefenwedstrijd en snel een tegenstander vinden? Stuur een bericht naar redactie@tweenul.nl, voorzien van clubnaam, aanvangstijdstip en contactgegevens. Vermeld daarbij ook of het gaat om een uit- of thuiswedstrijd en welk niveau de voorkeur heeft. De oproepkalender wordt dagelijks bijgewerkt. Zondag 13 juni Zwarte Pijl. Contact: 0649394957 VFB […]

HOOGEZAND – Burgemeester Adriaan Hoogendoorn van de gemeente Midden Groningen, wist onlangs te scoren bij de opening van de Pannakooi voor de jeugd van voetbalvereniging Hoogezand.

HOOGEZAND – Albert Heijn (AH) is sponsor van het Oranjefestival bij VV Hoogezand.

Print dit bericht Print dit bericht

15-12-2013: v.v. Beetgum wint topper uit in Marrum

Op basis van verliespunten was het zaterdag 14 december 2013 de nummer één Marrum tegen de nummer twee Beetgum op het sportcomplex de Achterdijk in Marrum.

Een echte topwedstrijd voor Beetgum 1 en door met 1-2 te winnen was het voor het team van John Hofte een uitstekende middag.

Al na 8 seconden was er een kans van Willem Jan Dijkstra na een prachtige pass van Daniel Dijkstra, zijn schot miste kracht om de keeper van Marrum te passeren.

In de 12de minuut was er een wederom een prachtige pass van Daniel Dijkstra die door Marten Johannes Bloem in het strafschopgebied op zijn borst wordt aangenomen waarna hij op de keeper strandde. Uit de rebound kon Marten de Vries prachtig in de kruising scoren (0-1).

Hierna was het in de eerste helft keeper Jaap Montsma die uit kon groeien tot de Man of the Match. Met een aantal voortreffelijke reddingen hield hij en Beetgum de voorsprong vast tot de rust.

2de helft 

Ook in de tweede helft was het hard werken voor beide teams, Marten Johannes Bloem ging voorop in de strijd. Echt goed voetbal was het niet maar de spanning maakte veel goed. Dit was helemaal het geval toen Marrum in de 58ste minuut de 1-1 maakte door ook een afstandschot in de kruising.

Met name Marrum hanteerde veel de lange bal en hierdoor bleef het oppassen voor Beetgum. In de 82ste minuut was het Willem Jan Dijkstra die, half met de rug naar goal, de bal met een curve in de kruising draaide (1-2). Een prachtig doelpunt.

In de slotfase golfde het spel op en neer. De grootste kans kreeg Marten de Vries die door Robin Bruinsma vrij voor de goal werd gezet, Marten de Vries zijn schot kon net door de keeper van Marrum met de vingertoppen worden gekeerd.

Na het laatste fluitsignaal was de ontlading groot bij Beetgum. Een overwinning halen op de nummer 1 in een uitwedstrijd is heel knap.

Volgende week zaterdag 21 december 2013 de inhaalwedstrijd uit tegen Suameer. Deze wedstrijd begint om 14.00 uur. Suameer heeft 2 punten meer dan Beetgum en 1 wedstrijd meer gespeeld. Dus weer een topper in klasse 5B