komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

VELDHOVEN – Jelle Born van UNA vertrekt naar Amerika. De 21-jarige verdediger gaat daar studeren en voetballen bij Lubbock Christian University in Texas. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

REGIO – Alex Rekondie (29) maakt volgend seizoen deel uit van de selectie van eersteklasser Brabantia. Hij is een aanvaller met de nodige hoofdklasse-ervaring. Afgelopen seizoen kwam Rekondie uit voor vierdeklasser SSW uit Dordrecht, waar hij speler-trainer was. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

ZEVENAAR – Vijfdeklasser SDZZ uit Zevenaar heeft nog maar een van de drie aangestelde trainers.  Jeroen Jordens en Ronald van Ark hebben hun taken per direct neergelegd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

LEEUWARDEN – LVV Friesland zoekt voor het seizoen 2021-2022 een assistent trainer voor het eerste elftal. Het eerste elftal speelt in de 3e klasse op zondag. Er wordt getraind op de dinsdag- en vrijdagavond. De assistent-trainer ondersteunt de hoofdtrainer. Profielschets De assistent-trainer is ambitieus en communiceert open naar spelers begeleiding en overige betrokkenen;Is goed in […]

REGIO – Het ziet er naar uit dat over een paar maanden ook de senioren weer los kunnen. Goed nieuws natuurlijk, en direct ook aanleiding om alvast even vooruit te blikken. Zet daarom meteen maar even in uw agenda: op zaterdag 21 augustus 2021 staat het S&A Timmer- en Metselwerken-toernooi op het programma! Het toernooi […]

Print dit bericht Print dit bericht

26-12-2013: Nieuws van Impuls Fysiotherapie + video Beetgum 1

Afgelopen jaar hebben veel leden van de v.v. Beetgum gebruik gemaakt van de diensten van onze clubfysiotherapeut Alle Sterk van Impuls Fysiotherapie uit St. Annaparochie.

Ook heeft Impuls Fysiotherapie een workshop bij v.v. Beetgum gegeven over blessurepreventie.

Klik op de afbeelding hieronder om de video te bekijken die hiervan is gemaakt.

Klik op deze afbeelding om de video van de workshop te bekijken

Gedurende het afgelopen kalenderjaar maakten ze regelmatig mee dat cliënten niet of onvoldoende verzekerd bleken voor fysiotherapie (zonder dat men zich dat realiseerde).

Reden voor Alle Sterk om de leden van v.v. Beetgum te adviseren om goed te kijken naar de zorgverzekering en de aanvullende pakketten. Er zijn verschillen in de dekking voor fysiotherapie.

Tot 31 december 2013 kan men wisselen van verzekeraar of aanvullende pakketten wijzigen.

Uiteraard kan men als er behoefte is informatie inwinnen bij Impuls Fysiotherapie.

Bekijk ook eens de vernieuwde website van Impuls Fysiotherapie:  http://www.impulsfysiotherapie.nl/

Contact:  0518 – 419998

Voor facebook pagina Impuls Fysiotherapie: klik op facebook logo hiernaast.

Multifunctioneel Centrum ‘Ons Huis’

Beuckelaerstraat 2, 9076 DA Sint Annaparochie

Sportcentrum ‘De Bildtse Slag’

Hartman Sannesstraat 9, 9076 EB Sint Annaparochie