bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

GASSELTERNIJVEEN – Gasselternijveen is op zoek naar een verzorger. Wat zoeken wij?   Iemand met een achtergrond in de sportverzorging/sportmassage of een student fysiotherapie, die zondags tijdens de wedstrijden, waar en wanneer nodig, de verzorging op het veld doet en tijdens de trainingsavonden (dinsdag en/of donderdag) beschikbaar is voor blessure-behandeling en -preventie (o.a. intapen).  Wat hebben wij te […]

OEFFELT – Voetbalclub De Zwaluw heeft op het laatste moment toegeslagen op de transfermarkt. Een dag voor het verstrijken van de overschrijvingstermijn vorige week is vleugelaanvaller Sam Litjens vastgelegd door de vierdeklasser uit Oeffelt. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

EMMER-COMPASCUUM – Onlangs tekende André Loves namens MijnMakelaar Dekker & De Vreeze een 1-jarig sponsorcontract voor de jeugd van voetbalclub CEC, met een optie voor een verlenging van nog eens twee jaar. Jeugdvoorzitter Pascal Mulder is erg in zijn nopjes met de nieuwe hoofsponsor. ,,De jeugd van CEC is erg blij met deze nieuwe hoofsponsor. […]

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

Print dit bericht Print dit bericht

14-01-2014: Prima prestatie Beetgum vrouwen bij Fries Kampioenschap

Het vrouwenteam van v.v. Beetgum heeft in de winterstop deelgenomen aan het Open Fries Kampioenschap.

In een poule met Oerterp, Balk, Staphorst, Minnertsga en Workum deed Beetgum lang mee om een plaats in de finaleronde. De eerste twee plaatsen gaven recht op de finaleronde.

Oerterp plaatste zich zoals verwacht. Beetgum verloor de wedstrijd tegen 1ste klasser Oerterp nipt met 1-0 De strijd om de tweede plaats ging tussen v.v. Balk en v.v. Beetgum.

De winst (2-1) van Balk in het onderlinge duel was beslissend. De teams waren volkomen aan elkaar gewaagd. Een knappe prestatie van de Beetgumers.

Teleurstellend was het optreden van de dames van Staphorst. Elk jaar kon het toernooi worden verlengd, nu zat er niet meer in dan een vierde plaats.

Stand D2

positie

team

gesp

punten

voor

tegen

saldo

gew

verl

gelijk

1

v.v. Oerterp

5

13

9

3

6

4

0

1

2

v.v. Balk.

5

11

8

3

5

3

0

2

3

v.v. Beetgum.

5

9

7

4

3

3

2

0

4

v.v. Staphorst

5

4

4

5

-1

1

3

1

5

v.v. Minnertsga.

5

4

3

7

-4

1

3

1

6

v.v. Workum.

5

1

2

11

-9

0

4

1