bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

23-01-2014: v.v. Beetgum 1 goed bezig, komende zaterdag naar Berlikum

Op zaterdag 4 januari 2014 is v.v. Beetgum 1 gestart met de voorbereidingen voor de 2de seizoenshelft. Er zijn naast de twee trainingen per week ook al twee oefenwedstrijden gespeeld.

Afgelopen zaterdag 18 januari was Rijperkerk 2 de tegenstander in een met 6-0 gewonnen wedstrijd. Uit het getoonde spel kan de conclusie worden getrokken dat de selectie er prima voor staat. Een aantal goals waren persoonlijke hoogstandjes, maar ook werden er uit combinatievoetbal doelpunten gemaakt.

Doelpuntenmakers: Willem-Jan Dijkstra, Daniël Wybenga, Robin Bruinsma, Jort H Dijkstra (2x), eigen doelpunt.

Zaterdag 25 januari 2014 gaat v.v. Beetgum voetballen op kunstgras in Berlikum.

Tegenstander is Berlikum 1 en als schaduwtegenstander Bolsward 1. Bolsward is ruim koploper en op koers voor het kampioenschap in klasse 5A (zondag)

De wedstrijd begint om 14.30 uur op het sportcomplex de Koekoek in Berlikum.

 

De eerste competitiewedstrijd is een inhaalwedstrijd op zaterdag 8 februari 2014. Tegenstander is in een uitwedstrijd koploper Suameer. Bij winst zal Beetgum 1 de nieuwe koploper worden. Een echte topper dus!

Maar eerst de goede voorbereiding een vervolg geven met de oefenwedstrijd zaterdag in Berlikum.