bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Maak gebruik van het Prikbord op deze site. Clubs die tegenstanders, trainers, leiders, grensrechters of wat dies meer zij zoeken of bijvoorbeeld scheidsrechters die wedstrijden willen fluiten, alle berichten waarin iets wordt gezocht of gevraagd/aangeboden worden onder prikbord verzameld, zodat ze niet in de nieuwsstroom slechts korte tijd op de homepage staan. Wanneer […]

REGIO – Everton Pires Tavares voetbalt volgend seizoen voor eersteklasser RVVH uit Ridderkerk. Het was al bekend dat de middenvelder deze zomer bij Spakenburg zou vertrekken.Pires Tavares kwam eind 2019 naar Spakenburg van het Cypriotische Omonia Aaradippou. Daarvoor speelde hij onder meer voor Kozakken Boys. Ook Robin Zwartjens heeft een nieuwe club. De voormalig jeugdspeler […]

DARP – Opnieuw valt een regionale vijfdeklasser weg uit het zondagvoetbal. Na Willemsoord heeft ook DVSV uit Darp besloten om voor het aanstaande seizoen geen standaardteam in te schrijven. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

URK – Trainer Gert Jan Karsten van SV Urk heeft geen hoge verwachtingen van het Nederlands Elftal bij het Europees Kampioenschap voetbal. Karsten: “Ik vind ze heel slecht! Ik mis een paar spelers. Aanvallend voetbal zien we niet. Ze halen maximaal de kwartfinale. Verder kan echt niet.” Toch rekent Karsten er wel op dat Oranje […]

BLIJHAM – ASVB uit Blijham zoekt voor haar tweede elftal een trainer voor seizoen 2021/2022. Wij zijn een groeiende vereniging met  acht jeugdteams, vier (zondag) senioren elftallen, een dameselftal en een senioren 7-tal. Al onze trainingen en thuiswedstrijden zijn op ons mooie sportcomplex in Blijham. Bij onze selectie elftallen gaan enthousiasme, sportiviteit, voetbalplezier, ambitie en […]

Print dit bericht Print dit bericht

25-02-2014: Voorbeschouwing Beetgum 1 – SSS’68 1

Zaterdag 1 maart 2014 staat er een echte derby op het programma. Beetgum 1 speelt op het sportcomplex ’t Bosk tegen de naaste buren uit Marssum.

Vaak komen bij een derby gevoelens los van enige vijandelijkheid. Tussen Beetgum en SSS’68 zijn echter de onderlinge verhouding eerder vriendschappelijk te noemen. Maar dat neemt niet weg dat het voor beide teams een wedstrijd is die men perse wil winnen.

In oktober won SSS’68 met 2-0 van Beetgum

In de heenwedstrijd op 19 oktober 2013 waren 150 supporters getuige hoe de Roeken met een 2-0 nederlaag naar Beetgum werden gestuurd.

In de wedstrijd scoorde SSS’68 tweemaal binnen 4 minuten en kon Beetgum de hele en halve kansen niet omzetten in doelpunten en werd tweemaal het houtwerk geraakt.

Dit was in het lopende seizoen tot dusverre de enige nederlaag voor het team van trainer John Hofte.

 

 

SSS’68 heeft een wisselend seizoen met uitschieters naar boven (winst op Beetgum, Lions’66) en mindere resultaten.

Beetgum is koploper in klasse 5B en staat ook in de 2de periode bovenaan. De verschillen in de top 5 zijn echter zodanig klein dat Beetgum groot belang heeft om drie punten binnen te halen. SSS’68 is terug te vinden in de middenmoot.

Het beloofd zaterdag 1 maart 2014 een spannende wedstrijd te worden.

De supportersvereniging van de v.v. Beetgum “the Old Boys” zal na afloop van de wedstrijd een aantal ronden met het draaiend rad organiseren met mooie vleesprijzen.

Na afloop van de wedstrijd is er een draaiend rad met mooie vleespijzen

 

ZATERDAG 1 MAART 2014

V.V. BEETGUM 1 – SSS’68 1

 SPORTCOMPLEX ’T BOSK

AANVANG: 14.30 UUR

Na afloop draaiend rad met mooie vleesprijzen