bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

02-07-2014: Competitie-indeling v.v. Beetgum 1

Na het kampioenschap komt v.v. Beetgum 1 het komende seizoen uit in de 4de klasse. De KNVB heeft de indeling bekend gemaakt en Beetgum is ingedeeld in de 4de klasse A.

De indeling levert een aantal interessante confrontaties op tegen teams uit Noordwest Friesland zoals Marrum, Ouwe Syl, Arum en AVC. Ook komt Beetgum een drietal teams uit de polder tegen (Ens, Nagele en Tollebeek)

Er zijn drie degradanten uit de 3de klasse (Ens, TOP’63 en Oudehaske) in klasse 4A ingedeeld.

Totaal komen er 13 teams uit in 4A, in een eerste reactie zijn leider Tiede Dijkstra en aanvoerder Marten Johannes Bloem beide tevreden met de indeling.

De voorbereiding op het nieuwe seizoen start voor de A- en B-selectie op zaterdag 2 augustus 2014. Binnenkort wordt het complete programma van de voorbereiding nog bekend gemaakt.

Onderstaand de complete indeling voor het nieuwe seizoen. De eerste competitiewedstrijd staat gepland voor zaterdag 6 september 2014. De bekerwedstrijden zijn op zaterdag 23 augustus, dinsdag 26 augustus en zaterdag 30 augustus 2014.

 

TEAM

KLASSE VORIG SEIZOEN

PLAATS VORIG SEIZOEN

1

AVC

4

5

2

Arum

4

6

3

Beetgum

5

KAMPIOEN

4

Ens

3

RECHTSTREEKS DEGRADATIE

5

Heeg

4

10

6

Leovardia

4

9

7

Makkum

4

8

8

Marrum

5

PROMOTIE NACOMPETITIE

9

Nagele

4

4

10

Oudehaske

3

RECHTSTREEKS DEGRADATIE

11

Ouwe Syl

4

7

12

TOP’63

3

RECHTSTREEKS DEGRADATIE

13

Tollebeek

4

9