bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Maak gebruik van het Prikbord op deze site. Clubs die tegenstanders, trainers, leiders, grensrechters of wat dies meer zij zoeken of bijvoorbeeld scheidsrechters die wedstrijden willen fluiten, alle berichten waarin iets wordt gezocht of gevraagd/aangeboden worden onder prikbord verzameld, zodat ze niet in de nieuwsstroom slechts korte tijd op de homepage staan. Wanneer […]

REGIO – Everton Pires Tavares voetbalt volgend seizoen voor eersteklasser RVVH uit Ridderkerk. Het was al bekend dat de middenvelder deze zomer bij Spakenburg zou vertrekken.Pires Tavares kwam eind 2019 naar Spakenburg van het Cypriotische Omonia Aaradippou. Daarvoor speelde hij onder meer voor Kozakken Boys. Ook Robin Zwartjens heeft een nieuwe club. De voormalig jeugdspeler […]

DARP – Opnieuw valt een regionale vijfdeklasser weg uit het zondagvoetbal. Na Willemsoord heeft ook DVSV uit Darp besloten om voor het aanstaande seizoen geen standaardteam in te schrijven. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

URK – Trainer Gert Jan Karsten van SV Urk heeft geen hoge verwachtingen van het Nederlands Elftal bij het Europees Kampioenschap voetbal. Karsten: “Ik vind ze heel slecht! Ik mis een paar spelers. Aanvallend voetbal zien we niet. Ze halen maximaal de kwartfinale. Verder kan echt niet.” Toch rekent Karsten er wel op dat Oranje […]

BLIJHAM – ASVB uit Blijham zoekt voor haar tweede elftal een trainer voor seizoen 2021/2022. Wij zijn een groeiende vereniging met  acht jeugdteams, vier (zondag) senioren elftallen, een dameselftal en een senioren 7-tal. Al onze trainingen en thuiswedstrijden zijn op ons mooie sportcomplex in Blijham. Bij onze selectie elftallen gaan enthousiasme, sportiviteit, voetbalplezier, ambitie en […]

Print dit bericht Print dit bericht

18-09-2014: Voorstel tot vaststelling contributie seizoen 2014 – 2015

Hieronder een voorstel voor de contributie seizoen 2014-2015, dit als onderdeel van de agenda voor de Algemene Jaarvergadering op vrijdag 26 september 2014.

Voorstel contributie alle spelende leden 

De KNVB heeft naast de jaarlijkse indexatie een contributieverhoging doorgevoerd van € 2 per lid. Het voorstel is om deze verhoging door te belasten aan de spelende leden. Voor elk spelend lid willen we de contributie verhogen met € 2,50. 

Voorstel “gezinsregeling” 

v.v. Beetgum realiseert zich dat de kosten van contributie flink op kunnen lopen als er sprake is van meerdere gezinsleden die spelend lid zijn van v.v. Beetgum. We willen deze kosten enigszins matigen door het introduceren van een gezinsregeling. Het voorstel is: 

• Indien er 3 gezinsleden spelend lid zijn van v.v. Beetgum wordt de contributie voor het jongste
lid gematigd tot 75% van de voor dit lid verschuldigde contributie.
• Indien er 4 gezinsleden spelend lid zijn van v.v. Beetgum wordt de contributie voor het op 1 na jongste lid gematigd tot 75% van de voor dit lid verschuldigde contributie en voor het jongste lid wordt de contributie gematigd tot 50% van de voor dit lid verschuldigde contributie.
• Uitgangspunt voor deze regeling is dat er per gezin maximaal 1 volwassene deelneemt aan de gezinsregeling. Voorbeeld: Indien een ouder spelend lid is en zijn oudste kind wordt 18 jaar, dan maakt dit kind voor de “gezinsregeling” geen deel meer uit van het gezin.
• Bij de hoogte van de contributie wordt een bedrag van € 20 ter dekking van de kosten voor onder andere KNVB buiten beschouwing gelaten.

Voorstel kosten sokken, broekjes en wassen van sokken en broekjes seniorenleden. 

v.v. Beetgum wil voor de lange termijn structuur aanbrengen inzake het ter beschikking stellen van sokken, broekjes en het wassen daarvan. 

Voorheen was het gebruikelijk dat seniorenleden zelf de kosten van de aanschaf en vervanging van sokken en broekjes en het wassen daarvan voor eigen rekening namen. 

De afgelopen seizoenen is het min of meer gebruikelijk geworden dat de vereniging deze kosten voor haar rekening nam.
Daarnaast is er steeds meer sprake van uitwisseling van spelers tussen de verschillende elftallen. 

In dit kader is het wenselijk dat elk elftal over eigen broekjes en sokken beschikt. Tevens heeft het een goede uitstraling als een ieder speelt in dezelfde broekjes en sokken welke allen van goede kwaliteit zijn. 

De jaarlijkse kosten die gemoeid gaan met aanschaf, vervanging en wassen van broekjes en sokken zijn circa € 15 per seizoen per speler. 

Het voorstel is dat v.v. Beetgum vanaf seizoen 2014 / 2015 alle senioren elftallen voorziet van broekjes, sokken en het wassen daarvan. 

Voor de doorbelasting van de kosten aan de spelende seniorenleden willen we een overgangsmodel hanteren. De kosten hiervan zullen voor seizoen 2014 / 2015 worden doorberekend voor een bedrag van € 5 per spelend seniorenlid, met ingang van seizoen 2015 / 2016 zal dit bedrag verhoogd worden met € 2,50 naar € 7,50 per seizoen. 

Om de kosten beheersbaar te houden wordt een nadrukkelijk beroep op de spelers gedaan om als een goed huisvader om te gaan met de aan hen ter beschikking gestelde materialen. Zo houden we de kosten laag en betaalbaar voor een ieder.