bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

29-09-2014: Johannes Buursma nieuw lid Hoofdbestuur v.v. Beetgum

Afgelopen vrijdag 26 september 2014 is Johannes Buursma tijdens de algemene ledenvergadering gekozen als nieuw lid van het Hoofdbestuur v.v. Beetgum.

Na het aftreden van Frans Hoogland was Johannes Buursma voorgedragen voor de vrijkomende functie en werd met algehele stemmen benoemd.

Johannes heeft binnen de v.v. Beetgum al een lange staat van dienst, hij was onder andere hoofdtrainer en voorzitter van de jeugdcommissie.

In zijn nieuwe rol gaat hij zich met name bezig houden met de portefeuille beheercommissie.

Het complete Hoofdbestuur bestaat nu uit de volgende negen leden:

Johannes Kamstra, voorzitter

Anneke Annema, secretaris

Laurens Braaksma, penningmeester

Margriet de Jong, wedstrijdsecretaris, voorzitster Social Media/PR commissie

Jan Drost, voorzitter Jeugdcommissie

Klaas Ebbing Smit, voorzitter materiaalcommissie

Johannes Buursma, vertegenwoordiger Beheercommissie

Jan Willem van de Weerd, voorzitter commerciële commissie

Doede Bruinsma, voorzitter seniorencommissie

Hoofdbestuur v.v. Beetgum.  Voor van links naar rechts: Anneke Anneme, Johannes Kamstra, Laurens Braaksma en Margriet de Jong.  Achter van links naar rechts: Johannes Buursma, Klaas Ebbing Smit, Doede Bruinsma, Jan Willem van der Weerd en Jan Drost. (foto: Jacobus Feenstra)

Hoofdbestuur v.v. Beetgum.
Voor van links naar rechts: Anneke Annema, Johannes Kamstra, Laurens Braaksma en Margriet de Jong.
Achter van links naar rechts: Johannes Buursma, Klaas Ebbing Smit, Doede Bruinsma, Jan Willem van der Weerd en Jan Drost. (foto: Jacobus Feenstra)