komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

VELDHOVEN – Jelle Born van UNA vertrekt naar Amerika. De 21-jarige verdediger gaat daar studeren en voetballen bij Lubbock Christian University in Texas. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

REGIO – Alex Rekondie (29) maakt volgend seizoen deel uit van de selectie van eersteklasser Brabantia. Hij is een aanvaller met de nodige hoofdklasse-ervaring. Afgelopen seizoen kwam Rekondie uit voor vierdeklasser SSW uit Dordrecht, waar hij speler-trainer was. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

ZEVENAAR – Vijfdeklasser SDZZ uit Zevenaar heeft nog maar een van de drie aangestelde trainers.  Jeroen Jordens en Ronald van Ark hebben hun taken per direct neergelegd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

LEEUWARDEN – LVV Friesland zoekt voor het seizoen 2021-2022 een assistent trainer voor het eerste elftal. Het eerste elftal speelt in de 3e klasse op zondag. Er wordt getraind op de dinsdag- en vrijdagavond. De assistent-trainer ondersteunt de hoofdtrainer. Profielschets De assistent-trainer is ambitieus en communiceert open naar spelers begeleiding en overige betrokkenen;Is goed in […]

REGIO – Het ziet er naar uit dat over een paar maanden ook de senioren weer los kunnen. Goed nieuws natuurlijk, en direct ook aanleiding om alvast even vooruit te blikken. Zet daarom meteen maar even in uw agenda: op zaterdag 21 augustus 2021 staat het S&A Timmer- en Metselwerken-toernooi op het programma! Het toernooi […]

Print dit bericht Print dit bericht

17-10-2014: Punten niet, waardering wel voor Beetgum

Zaterdag 11 oktober 2014 moest v.v. Beetgum aantreden tegen Arum 1. Het werd een wedstrijd met meerdere gezichten die eindigde in 4-1 winst voor Arum.

Beetgum moest het stellen zonder Jort Dijkstra en Arnauld Laverman (beide geblesseerd) en aanvoerder Marten Johannes Bloem wegens familieomstandigheden.

In de eerste helft was het Beetgum dat de wedstrijd naar zich toe trok, op alle fronten was Beetgum de bovenliggende partij. Zeker vier keer kwam Beetgum alleen voor de keeper van Arum. Ook raakte Willem Jan Dijkstra de lat na een goede voorbereidende actie van Simon Hoogland.

Was het vorige week Beetgum dat na rust toesloeg tegen Marrum, nu was het Arum dat binnen 3 minuten twee keer scoorde. Deze tegenslag kwam Beetgum niet meer te boven. Wel was het Beetgum dat tot de laatste minuut bleef knokken voor een goed resultaat. De eindstand werd uiteindelijk 4-1. Het doelpunt van Beetgum werd gemaakt door Bauke Reitsma na een prima pass van de goed invallende Danny Tho Bockholtt.

Achteraf ondanks het verlies toch veel waardering voor Beetgum 1. De eerste helft werd Arum compleet overrompeld en in de 2de helft werd er ondanks de tegendoelpunten hard gewerkt.

Komende zaterdag 18 oktober 2014 wordt het vrije weekend gebruikt voor een oefenwedstrijd, Blija 1 is om 14.30 uur de tegenstander op het sportcomplex ‘t Bosk.

De eerstvolgende competitiewedstrijd is zaterdag 25 oktober 2014 thuis tegen Nagele 1.