bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Maak gebruik van het Prikbord op deze site. Clubs die tegenstanders, trainers, leiders, grensrechters of wat dies meer zij zoeken of bijvoorbeeld scheidsrechters die wedstrijden willen fluiten, alle berichten waarin iets wordt gezocht of gevraagd/aangeboden worden onder prikbord verzameld, zodat ze niet in de nieuwsstroom slechts korte tijd op de homepage staan. Wanneer […]

REGIO – Everton Pires Tavares voetbalt volgend seizoen voor eersteklasser RVVH uit Ridderkerk. Het was al bekend dat de middenvelder deze zomer bij Spakenburg zou vertrekken.Pires Tavares kwam eind 2019 naar Spakenburg van het Cypriotische Omonia Aaradippou. Daarvoor speelde hij onder meer voor Kozakken Boys. Ook Robin Zwartjens heeft een nieuwe club. De voormalig jeugdspeler […]

DARP – Opnieuw valt een regionale vijfdeklasser weg uit het zondagvoetbal. Na Willemsoord heeft ook DVSV uit Darp besloten om voor het aanstaande seizoen geen standaardteam in te schrijven. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

URK – Trainer Gert Jan Karsten van SV Urk heeft geen hoge verwachtingen van het Nederlands Elftal bij het Europees Kampioenschap voetbal. Karsten: “Ik vind ze heel slecht! Ik mis een paar spelers. Aanvallend voetbal zien we niet. Ze halen maximaal de kwartfinale. Verder kan echt niet.” Toch rekent Karsten er wel op dat Oranje […]

BLIJHAM – ASVB uit Blijham zoekt voor haar tweede elftal een trainer voor seizoen 2021/2022. Wij zijn een groeiende vereniging met  acht jeugdteams, vier (zondag) senioren elftallen, een dameselftal en een senioren 7-tal. Al onze trainingen en thuiswedstrijden zijn op ons mooie sportcomplex in Blijham. Bij onze selectie elftallen gaan enthousiasme, sportiviteit, voetbalplezier, ambitie en […]

Print dit bericht Print dit bericht

20-10-2014: Successen jeugd en senioren in KNVB beker

Afgelopen weekend hebben twee teams van de v.v. Beetgum de volgende ronde in de strijd om de KNVB beker behaald.

KNVB beker

v.v. Beetgum 2 behaalde door een knappe 4-3 overwinning in een uitwedstrijd op Kootstertille 3 de volgende ronde. Het team van trainer/coach Harry Wash heeft zich hiermee geplaatst bij de laatste 16 teams in de strijd om de Noordelijke KNVB beker.

Ook v.v. Beetgum D2 heeft zich door een ruime overwinning op Ouwe Syl D3 voor de volgende ronde geplaatst in de bekerstrijd.

Het team v.v. Beetgum B1 van trainer/coach Gerrit Feenstra moest in de bekerwedstrijd de meerdere erkennen in Marrum B1 en is uitgeschakeld.

Komende donderdag 23 oktober 2014 spelen de meisjes van v.v. Beetgum MD1 ook nog een bekerwedstrijd. Thuis wordt op het sportcomplex ’t Bosk om 19.00 afgetrapt tegen SJO Feanstars MD1.

Als laatste team spelen de meisjes van v.v. Beetgum MC1 op zaterdag 25 oktober 2014 de bekerwedstrijd uit tegen SJO Foarut/Dronrijp MC1 om 10.30 uur op Schatzenburg in Menaam.