bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

23-10-2014: Nuttige oefenwinst voor Beetgum 1

Zaterdag 18 oktober 2014 benutte v.v. Beetgum 1 het vrije weekend om een oefenwedstrijd te spelen tegen 5de klasser Blija 1.

v.v. Beetgum ging van start met elf basisspelers met een gemiddelde leeftijd van 21 jaar. Met vier spelers van 20 jaar of jonger en Willem Postma met 26 jaar als oudste basisspeler behaalde het “jonge” v.v. Beetgum een ruime 6-2 overwinning.

In vergelijking met vorig seizoen zijn Danny Tho Bockhollt (17 jaar), Jorren Drost en Ayrton Zittema (beide 18 jaar) aan de A-selectie toegevoegd. Alle drie talenten starten in de basis en na afloop was het technisch kader tevreden over de ontwikkeling van deze jeugdige spelers.

Na een 2-0 voorsprong met de rust kon in de tweede helft Beetgum uitlopen naar een 6-2 eindstand.

Doelpunten Beetgum: Bauke Reitsma (3x), Willem Jan Dijkstra, Robin Bruinsma en Simon Hoogland (voor Simon Hoogland zijn eerste doelpunt voor Beetgum 1)

Zaterdag 25 oktober speelt v.v. Beetgum 1 thuis een competitiewedstrijd tegen Nagele 1, de aftrap is om 14.30 uur.