bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

03-02-2015: Themabijeenkomst ‘Eerste Hulp Bij Sport Ongevallen’

Binnenkort organiseert sportstimuleringsproject GO-4 Sport i.s.m. Reitsma Opleidingen weer een themabijeenkomst ‘Eerste Hulp Bij Sport Ongevallen’:

Voor:      trainers, coaches, verzorgers en andere belangstellenden

Datum:   woensdag 25 maart 2015

Tijd:        van 19.15 tot ongeveer 21.45 uur

Plaats:    kantine sportcomplex De Waaie, Statenweg 2, 9076 ZZ, St.-Annaparochie

Docent:   dhr. Piet Reitsma (www.reitsma-opleidingen.nl)

Kosten:   geen

Aanmelden:   uiterlijk woensdag 18 maart 2015

EHBSO

Een sportongeval zit in een klein hoekje. Per jaar gebeuren op en rond de sportvelden ongeveer 2,9 miljoen sportongevallen. Bij blessurevrij sporten zijn twee zaken van groot belang: het behandelen van blessures én het voorkomen van sportblessures, zodat kans op herhaling kleiner wordt en behandeling in de toekomst minder vaak nodig is. Tijdens deze bijeenkomst word stilgestaan bij het voorkomen en behandelen van veelvoorkomende blessures en ongevallen in de sport. U krijgt ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen en praktijkvoorbeelden ter sprake te brengen.

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door het inschrijfformulier (zie bijlage) in te vullen en terug te sturen aan GO-4 Sport of door een e-mail met uw gegevens te sturen naar go4sport@ferwerderadiel.nl. U ontvangt ongeveer een week voor de bijeenkomst een bevestiging van uw aanmelding.

Uitnodiging workshop EHBSO 25 mrt 2015 e-mail