komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

VELDHOVEN – Jelle Born van UNA vertrekt naar Amerika. De 21-jarige verdediger gaat daar studeren en voetballen bij Lubbock Christian University in Texas. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

REGIO – Alex Rekondie (29) maakt volgend seizoen deel uit van de selectie van eersteklasser Brabantia. Hij is een aanvaller met de nodige hoofdklasse-ervaring. Afgelopen seizoen kwam Rekondie uit voor vierdeklasser SSW uit Dordrecht, waar hij speler-trainer was. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

ZEVENAAR – Vijfdeklasser SDZZ uit Zevenaar heeft nog maar een van de drie aangestelde trainers.  Jeroen Jordens en Ronald van Ark hebben hun taken per direct neergelegd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

LEEUWARDEN – LVV Friesland zoekt voor het seizoen 2021-2022 een assistent trainer voor het eerste elftal. Het eerste elftal speelt in de 3e klasse op zondag. Er wordt getraind op de dinsdag- en vrijdagavond. De assistent-trainer ondersteunt de hoofdtrainer. Profielschets De assistent-trainer is ambitieus en communiceert open naar spelers begeleiding en overige betrokkenen;Is goed in […]

REGIO – Het ziet er naar uit dat over een paar maanden ook de senioren weer los kunnen. Goed nieuws natuurlijk, en direct ook aanleiding om alvast even vooruit te blikken. Zet daarom meteen maar even in uw agenda: op zaterdag 21 augustus 2021 staat het S&A Timmer- en Metselwerken-toernooi op het programma! Het toernooi […]

Print dit bericht Print dit bericht

09-02-2015: Edwin Geerdink Vrijwilliger van het jaar!!

Edwin Geerdink Vrijwilliger van het jaar!

Edwin Geerdink Vrijwilliger van het jaar!

Afgelopen zaterdag waren alle vrijwilligers van VV Beetgum uitgenodigd voor het vrijwilligersfeest. De kantine was prachtig aangekleed in de clubkleuren groen en zwart, bij binnenkomst kreeg iedereen een prachtig groene cocktail en er waren heerlijke hapjes.

En niet te missen uiteraard de benoeming van vrijwilliger van het jaar!

Hieronder een kleine impressie van Johannes Buursma zn tekst.

 

Een naam zien we op de lijst staan als trainer van de F1 pupillen, een naam die we de afgelopen 15 jaar ieder jaar weer terug zijn op de lijst van kaderleden.
 
Edwin Geerdink.
 
Ieder jaar weer als trainer voor de jeugd, AL 15 JAAR twee keer in de week jeugdtrainer. Discipline hoog in het vaandel en altijd oog voor de voetballers om ze beter te maken.
 
Inmiddels ook al jaren actief als clubscheidsrechter, ook zelfs twee wedstrijden fluiten op een dag is voor Edwin geen probleem.
 
Iemand die zich al zoveel jaren belangeloos inzet voor de v.v. Beetgum verdient met recht de titel 
 
vrijwilliger van het jaar v.v. Beetgum 2015
 
Edwin nogmaals hartelijk dank voor je inzet, en we hopen je de komende 15 jaar nog met regelmaat tegen te komen bij VV Beetgum!
 
Hoofdbestuur & Jeugdbestuur
VV Beetgum