komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

VELDHOVEN – Jelle Born van UNA vertrekt naar Amerika. De 21-jarige verdediger gaat daar studeren en voetballen bij Lubbock Christian University in Texas. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

REGIO – Alex Rekondie (29) maakt volgend seizoen deel uit van de selectie van eersteklasser Brabantia. Hij is een aanvaller met de nodige hoofdklasse-ervaring. Afgelopen seizoen kwam Rekondie uit voor vierdeklasser SSW uit Dordrecht, waar hij speler-trainer was. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

ZEVENAAR – Vijfdeklasser SDZZ uit Zevenaar heeft nog maar een van de drie aangestelde trainers.  Jeroen Jordens en Ronald van Ark hebben hun taken per direct neergelegd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

LEEUWARDEN – LVV Friesland zoekt voor het seizoen 2021-2022 een assistent trainer voor het eerste elftal. Het eerste elftal speelt in de 3e klasse op zondag. Er wordt getraind op de dinsdag- en vrijdagavond. De assistent-trainer ondersteunt de hoofdtrainer. Profielschets De assistent-trainer is ambitieus en communiceert open naar spelers begeleiding en overige betrokkenen;Is goed in […]

REGIO – Het ziet er naar uit dat over een paar maanden ook de senioren weer los kunnen. Goed nieuws natuurlijk, en direct ook aanleiding om alvast even vooruit te blikken. Zet daarom meteen maar even in uw agenda: op zaterdag 21 augustus 2021 staat het S&A Timmer- en Metselwerken-toernooi op het programma! Het toernooi […]

Print dit bericht Print dit bericht

19-04-2015: v.v. Beetgum 3 kampioen!

Zaterdag 18 april is Beetgum 3 door een 2-0 winst op concurrent  SSS’68 KNVB kampioen seizoen 2014-2015 geworden.
Spanning langs de lijn, het bleef lang 0-0

Spanning langs de lijn, het bleef lang 0-0

Door het kampioenschap is het team van leiders Jacob Wietse Dijkstra en Johan van der Meulen gepromoveerd naar de reserve 5de klasse.
De kampioenschapswedstrijd werd door veel supporters bekeken.

De kampioenschapswedstrijd werd door veel supporters bekeken.

Met nog vier wedstrijden te spelen heeft het team van trainer Harry Wasch alle gespeelde wedstrijden gewonnen en kunnen we spreken van een meer dan terechte kampioen.
Het kampioenschap is binnen, na afloop vloeide de champagne rijkelijk.

Het kampioenschap is binnen, na afloop vloeide de champagne rijkelijk.

Namens het bestuur willen we spelers en begeleiding van harte feliciteren met het kampioenschap, uiteraard zal tijdens het slotfeest op zaterdag 6 juni nog aandacht aan deze topprestatie worden gegeven.
 
Bestuur v.v. Beetgum