komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

VELDHOVEN – Jelle Born van UNA vertrekt naar Amerika. De 21-jarige verdediger gaat daar studeren en voetballen bij Lubbock Christian University in Texas. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

REGIO – Alex Rekondie (29) maakt volgend seizoen deel uit van de selectie van eersteklasser Brabantia. Hij is een aanvaller met de nodige hoofdklasse-ervaring. Afgelopen seizoen kwam Rekondie uit voor vierdeklasser SSW uit Dordrecht, waar hij speler-trainer was. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

ZEVENAAR – Vijfdeklasser SDZZ uit Zevenaar heeft nog maar een van de drie aangestelde trainers.  Jeroen Jordens en Ronald van Ark hebben hun taken per direct neergelegd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

LEEUWARDEN – LVV Friesland zoekt voor het seizoen 2021-2022 een assistent trainer voor het eerste elftal. Het eerste elftal speelt in de 3e klasse op zondag. Er wordt getraind op de dinsdag- en vrijdagavond. De assistent-trainer ondersteunt de hoofdtrainer. Profielschets De assistent-trainer is ambitieus en communiceert open naar spelers begeleiding en overige betrokkenen;Is goed in […]

REGIO – Het ziet er naar uit dat over een paar maanden ook de senioren weer los kunnen. Goed nieuws natuurlijk, en direct ook aanleiding om alvast even vooruit te blikken. Zet daarom meteen maar even in uw agenda: op zaterdag 21 augustus 2021 staat het S&A Timmer- en Metselwerken-toernooi op het programma! Het toernooi […]

Print dit bericht Print dit bericht

28-04-2015: Handsballen nekken Beetgum 1

Zaterdag 25 april 2015 was er een 3-0 verlies voor Beetgum 1 in en tegen Tollebeek.
 
Als er naar de kansenverhouding werd gekeken was er op de nederlaag niet veel af te dingen. De wijze waarop twee doelpunten tot stand komen was wel onderwerp van veel discussie.
 
Na 71 minuten was de stand nog 0-0 en kon een speler van Tollebeek de bal duidelijk met de hand meenemen en de 1-0 scoren.
 
Even later werd een bal door de verdediging van Beetgum weggewerkt waarbij de bal van dichtbij op een arm van een Beetgumer terecht kwam. Wekelijks zien we voorbeelden dat zolang de hand niet opzettelijk naar de bal gaat en er geen kans op een doelpunt wordt ontnomen er geen strafschop wordt toegekend, nu dus wel (2-0). Hiermee was scheidsrechter Koning beslissend bij beide doelpunten. 
 
Na de 2-0 was Beetgum nog dicht bij de 2-1, maar een vlammende volley van Robin Bruinsma kwam op de paal terecht. 
Ook een hakbal van Daniel Wijbenga, a la Madjer in de finale Europacup 1985, leidde niet tot een doelpunt voor Beetgum. Uiteindelijk kon Tollebeek de eindstand op 3-0 bepalen, op basis van de doelrijpe kansen was de overwinning terecht.
 
Volgende week zaterdag 2 mei 2015 wacht de uitwedstrijd tegen TOP’63. TOP verraste vorige week vriend en vijand door uit met 1-2 te winnen bij titelkandidaat Makkum. TOP moet de wedstrijd tegen Beetgum beslist winnen om nog kans te houden op lijfsbehoud. TOP is wel afhankelijk van de resultaten van Heeg en Ens.
 
Zaterdag 2 mei 2015
TOP’63 1 – v.v. Beetgum 1
Aanvang: 14.30 uur
Sportcomplex: de Bou 39, 8625 JB te Oppenhuizen