bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

07-08-2015: Start jeugdtrainingen

trainingStart jeugdtrainingen
Vanaf maandag 17 augustus starten de jeugdtrainingen voor de meeste jeugdteams van v.v. Beetgum weer.  Iedereen krijgt (of heeft dit al door gekregen) van zijn trainer/leider nog een persoonlijk bericht met de trainingsdag en -tijd door.
Ieder jeugdteam is ingedeeld in de beker en speelt voorafgaand aan de competitie een drietal bekerwedstrijden. De eerste bekerwedstrijden zijn vanaf zaterdag 22 augustus.  De najaarscompetitie voor alle jeugdteams start op zaterdag 12 september 2015.
Iedere jeugdtrainer is natuurlijk vrij om zijn training eerder op te pakken, hierover krijg je dan uiteraard vroegtijdig bericht.
Wij wensen iedereen een sportieve en succesvolle najaarsreeks toe.
De Jeugdcommissie