bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

GASSELTERNIJVEEN – Gasselternijveen is op zoek naar een verzorger. Wat zoeken wij?   Iemand met een achtergrond in de sportverzorging/sportmassage of een student fysiotherapie, die zondags tijdens de wedstrijden, waar en wanneer nodig, de verzorging op het veld doet en tijdens de trainingsavonden (dinsdag en/of donderdag) beschikbaar is voor blessure-behandeling en -preventie (o.a. intapen).  Wat hebben wij te […]

OEFFELT – Voetbalclub De Zwaluw heeft op het laatste moment toegeslagen op de transfermarkt. Een dag voor het verstrijken van de overschrijvingstermijn vorige week is vleugelaanvaller Sam Litjens vastgelegd door de vierdeklasser uit Oeffelt. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

EMMER-COMPASCUUM – Onlangs tekende André Loves namens MijnMakelaar Dekker & De Vreeze een 1-jarig sponsorcontract voor de jeugd van voetbalclub CEC, met een optie voor een verlenging van nog eens twee jaar. Jeugdvoorzitter Pascal Mulder is erg in zijn nopjes met de nieuwe hoofsponsor. ,,De jeugd van CEC is erg blij met deze nieuwe hoofsponsor. […]

REGIO – Wedstrijdposter gratis op TweeNul? Mail een exemplaar (bij voorkeur als jpg) naar redactie@tweenul.nl.

Print dit bericht Print dit bericht

20-08-2015: Presentatiegids v.v. Beetgum ziet levenslicht

Letterlijk als een lot uit de loterij kwam de verheugende mededeling van DataB Mailservice B.V. uit Leek dat onze voetbalvereniging één van de prijswinnaars was van hun actie onder verenigingen.

Hierdoor werd v.v. Beetgum in de gelegenheid gesteld om op kosten van DataB Mailservice B.V. een presentatiegids uit te brengen.

In de zomerperiode werd een heuse redactie benoemd. Mede door een strakke planning van deze redactie is het gelukt om voor de start van het nieuwe voetbalseizoen de 24 pagina’s tellende presentatiegids samen te stellen.

presentatiegids v.v. Beetgum

De komende dagen wordt de presentatiegids in een oplage van 1200 exemplaren huis-aan-huis verspreid in onze dorpen. Ook ontvangen onze sponsors natuurlijk een exemplaar van deze full colour presentatiegids.

Wij hopen dat u door deze presentatiegids, met daarin bijdragen uit alle geledingen van de voetbalvereniging, een mooi beeld van onze v.v. Beetgum krijgt.

Ik wil graag iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan de totstandkoming van deze gids, waarbij speciale waardering voor DataB uit Leek die deze uitgave in een zo’n grote oplage mogelijk heeft gemaakt.

Dus houd uw brievenbus in de gaten.

Tot slot wens ik u, mede namens de redactie, veel lees- en kijkplezier!

Johannes Kamstra

Voorzitter v.v. Beetgum