bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

14-09-2015: Beetgum 1 en TOP ’63 delen de punten

Zaterdag 12 september 2015 leverde de wedstrijd v.v. Beetgum 1 tegen TOP’63 geen winnaar op, de wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Zowel Beetgum (0-4) als TOP’63 (0-5) hadden hun eerste competitiewedstrijd ruim verloren. Tijdens deze wedstrijden was Beetgum lang niet compleet en moest TOP door een vroege rode kaart voor de keeper de wedstrijd uitvoetballen met 10 man.

Na de aftrap door pupil van de week Rense Elzinga werd het een gelijk opgaande wedstrijd en viel er aan het gelijke spel weinig af te dingen. In de eerste helft (30ste minuut) kreeg een verdediger van TOP’63 in een duel met Robin Bruinsma in het strafschopgebied de bal tegen de hand. Shaquille van der Velde benutte de penalty feilloos en was de ruststand 1-0.

In de tweede helft kwam TOP’63 langszij door een afstandschot en kreeg met name Beetgum nog wel een paar kansen. TOP’63 bleef de lange spits zoeken, maar Anne de Groot, de 18-jarige verdediger van Beetgum, hield zich in de duels uitstekend staande.

Na het laatste fluitsignaal konden beide teams het eerste punt bijschrijven en wacht Beetgum 1 volgende week zaterdag 19 september 2015 de uitwedstrijd tegen IJVC uit IJlst.