bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Maak gebruik van het Prikbord op deze site. Clubs die tegenstanders, trainers, leiders, grensrechters of wat dies meer zij zoeken of bijvoorbeeld scheidsrechters die wedstrijden willen fluiten, alle berichten waarin iets wordt gezocht of gevraagd/aangeboden worden onder prikbord verzameld, zodat ze niet in de nieuwsstroom slechts korte tijd op de homepage staan. Wanneer […]

REGIO – Everton Pires Tavares voetbalt volgend seizoen voor eersteklasser RVVH uit Ridderkerk. Het was al bekend dat de middenvelder deze zomer bij Spakenburg zou vertrekken.Pires Tavares kwam eind 2019 naar Spakenburg van het Cypriotische Omonia Aaradippou. Daarvoor speelde hij onder meer voor Kozakken Boys. Ook Robin Zwartjens heeft een nieuwe club. De voormalig jeugdspeler […]

DARP – Opnieuw valt een regionale vijfdeklasser weg uit het zondagvoetbal. Na Willemsoord heeft ook DVSV uit Darp besloten om voor het aanstaande seizoen geen standaardteam in te schrijven. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

URK – Trainer Gert Jan Karsten van SV Urk heeft geen hoge verwachtingen van het Nederlands Elftal bij het Europees Kampioenschap voetbal. Karsten: “Ik vind ze heel slecht! Ik mis een paar spelers. Aanvallend voetbal zien we niet. Ze halen maximaal de kwartfinale. Verder kan echt niet.” Toch rekent Karsten er wel op dat Oranje […]

BLIJHAM – ASVB uit Blijham zoekt voor haar tweede elftal een trainer voor seizoen 2021/2022. Wij zijn een groeiende vereniging met  acht jeugdteams, vier (zondag) senioren elftallen, een dameselftal en een senioren 7-tal. Al onze trainingen en thuiswedstrijden zijn op ons mooie sportcomplex in Blijham. Bij onze selectie elftallen gaan enthousiasme, sportiviteit, voetbalplezier, ambitie en […]

Print dit bericht Print dit bericht

28-09-2015: Beetgum overtuigend langs Ens 5-0

Zaterdag 28 september 2015 moest v.v. Beetgum 1 op het sportcomplex ’t Bosk het opnemen tegen de polderploeg Ens. Uit de eerste drie wedstrijden had Beetgum één punt gehaald. Iets na half vijf kon Beetgum door een overtuigende 5-0 overwinning drie punten toevoegen aan het totaal.

Pupil van de Week Gerben Hoogland

Na de aftrap door Pupil van de Week Gerben Hoogland van de E1 speelde Beetgum een prima eerste helft en nam het door twee doelpunten van Shaquille van der Velde een 2-0 voorsprong mee in de rust.

Met drie doelpunten en een assist was Shaquille van der Velde de Man of the Match

Met drie doelpunten en een assist was Shaquille van der Velde de Man of the Match

In de tweede helft was in de eerste 25 minuten de wedstrijd meer in balans en was het wachten op de bevrijdende derde treffer van Beetgum. In de 75ste minuut was het Bauke Reitsma die Beetgum in veilige haven schoot (3-0).

In de tweede helft moest trainer John Hofte drie geblesseerde spelers wisselen en al met al leidde dit tot bijna een kwartier extra speeltijd. In de extra tijd kon invaller Hessel Ulbe Dijkstra, op aangeven van Shaquille van der Velde, zijn eerste competitiedoelpunt voor Beetgum 1 maken (4-0).

Blijdschap bij Beetgum na de 4-0 van Hessel Ulbe Dijkstra

Blijdschap bij Beetgum na de 4-0 van Hessel Ulbe Dijkstra

Diezelfde Shaquille van der Velde kon met een prima afstandschot zijn derde doelpunt maken en de eindstand op 5-0 bepalen.

Eindstand 5-0

Eindstand 5-0

Een uitstekende overwinning voor Beetgum 1, volgende week zaterdag 3 oktober 2015 is er een uitwedstrijd tegen Arum. Aanvangstijdstip van deze wedstrijd is 15.00 uur.

Voor meer foto’s van de wedstrijd zie facebook:

foto’s Facebook v.v. Beetgum