bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

11-10-2015: Als vrijwilliger scoor je altijd en overal!

ALS VRIJWILLIGER SCOOR JE ALTIJD EN OVERAL !

Het Sportcomplex It Bosk is sinds jaren in eigen beheer van de voetbal- en kaatsvereniging en de doarpsbelangen Bitgum en Bitgummole.

Vele dorpsactiviteiten en sportevenementen op het sportcomplex worden ondersteund door de inzet van vele vrijwilligers. En daarvan hebben we nooit genoeg.

Meer vrijwilligers betekent dat de taken over meer mensen kunnen worden verdeeld en je minder vaak zult worden ingeroosterd.

Kortom, met meer mensen minder inzet van iedereen. Dat klinkt tegenstrijdig maar is in dit geval de werkelijkheid.

Vandaar onze oproep om je aan te melden als vrijwilliger voor o.a. het eens in de zoveel weken middels een vooraf op te stellen rooster meedraaien in kantinediensten.

Ter geruststelling kan nog worden gemeld dat je er niet alleen voor staat maar in een team opereert.

Uit ervaring weten we dat het voor velen een aangenaam tijdverdrijf is en zeker ook belangrijk is voor de sociale contacten in onze drie dorpen. Dat geldt voor ouders, kinderen, sporters, bezoekers maar ook de vrijwilligers.

Ook als je als vrijwilliger openstaat voor andere werkzaamheden is je aanmelding van harte welkom.

Stel ons niet teleur en meld je aan bij de volgende contactpersonen :

Johannes Kamstra

M. 06 15119930

E. johanneskamstra@gmail.com