komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

UTRECHT – Hoofdklasser DHSC uit Utrecht raakt Tijani Noslin kwijt. De aanvaller, die eerder furore maakte bij Hercules, gaat in de eerste divisie voor TOP Oss spelen. Noslin is na Jesse Oliekan, Tim van den Berg en Mike van Oostrom de vierde speler die deze zomer vertrekt bij DHSC. Daar tegenover staat nog geen enkele […]

GRONINGEN – Ment Vrolijk voetbalt al sinds hij een jongeling is, maar nu wordt het echt tijd om te stoppen, vindt hij zelf. ,,Ik word in oktober zesentachtig, meneer.” Lees hier het volledige bericht. Bron: Dagblad van het Noorden.

GRONINGEN – Heb jij er plezier in om onze jonge, enthousiaste dames te trainen, wil je deel uitmaken van de staf dames en wil je jezelf ontwikkelen als trainer? Dan zoeken wij jou! We hebben in de gecombineerde rol van assistent-trainer VR1/trainer dames 2 een vacature voor komend seizoen die we graag op korte termijn […]

ROTTEVALLE – Zaterdagmiddag 3 juli vindt op sportpark It Hagehiem in Rottle  de afscheidswedstrijd plaats van Jorrit Schra. Tien seizoenen speelde hij in het eerste elftal van Rottle. In 2005 maakte hij zijn debuut o.l.v. trainer Jan Boonstra.  Zijn kwaliteiten blijven niet onopgemerkt en het is hoofdklasser Harkemase Boys dat hem in 2009 een contract […]

REGIO – Veel clubs hebben hun selectie ondertussen alweer op orde voor het nieuwe seizoen. TweeNul wil ze graag publiceren. Mail volledige overzichten naar redactie@tweenul.nl.

Print dit bericht Print dit bericht

16-10-2015: Beetgum verliest van Bant

Zaterdag 10 oktober 2015 werd de wedstrijd Beetgum – Bant gespeeld en stond er na 90 minuten een 1-3 stand op het scorebord van het sportcomplex ’t Bosk.

In de selectie van Bant zitten een viertal spelers met een verleden bij Hoofdklasser Flevo Boys. Bant speelde vorig seizoen nog in de 3de klasse en zal dit seizoen volgens verwachting in de top meedraaien.

Na de aftrap van Pupil van de Week Sydo Visser zag Beetgum in de rust al tegen een achterstand aan van 0-2 door twee doelpunten van Bant in de 15de en 20ste minuut. Een aantal uitstekende reddingen van keeper Jaap Montsma voorkwam een grotere achterstand.

In de tweede helft startte Beetgum met een kans door een 1 op 1 situatie met Geert Jan de Vries en de keeper van Bant. Hierna kreeg Beetgum nog een paar (halve) kansen. Een aansluitingstreffer had de wedstrijd kunnen kantelen. Maar door een onnodige overtreding kon Bant middels een strafschop de wedstrijd in de 65ste minuut op slot gooien (0-3).

Het moet gezegd worden Beetgum gaf in de tweede helft vol gas en voetbalde naar vermogen en met veel inzet. In de 75ste minuut kon Shaquille van der Velde uit een pass van Marten Johannes Bloem de 1-3 scoren.

In de 82ste minuut moest Marten de Vries na een botsing van de keeper van Bant langdurig worden verzorgd. Omdat hoofdtrainer John Hofte al drie keer had gewisseld moest Marten de Vries op halve kracht de wedstrijd uitspelen.

Samenvattend speelde Beetgum een prima 2de helft en zijn er ondanks het verlies genoeg positieve aanknopingspunten voor trainer John Hofte en de technische staf.

De komende twee weken heeft Beetgum 1 geen competitieverplichtingen en speelt het op zaterdag 24 oktober 2015 een oefenwedstrijd uit tegen VVT in Twijzelerheide.