bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

HOEK – Na acht maanden stonden de spelers van Hoek weer samen op het veld. Veel is bij het oude gebleven, maar de randvoorwaarden voor selectie en staf zijn wel verbeterd. Vanaf nu worden de voetballers tijdens trainingen en wedstrijden gemonitord door GPS-trackers. Lees hier het volledige bericht. Bron: PZC.

REGIO – Oefenwedstrijden kunnen gemaild worden naar redactie@tweenul.nl. Zaterdag 19 juniVEV’67 – Pelikaan S, 14.30 uurExcelsior ‘31 – Spvvg Vreden, 14.30 uur Zaterdag 26 juniSC Rouveen – Beloften HZVV, 14.30 uurSC Twijzel – Oldeholtpade, 17:00 uurPKC’83 – Pelikaan S, 14.00 uur Zaterdag 3 juliPKC’83 – Bedum, 14.00 uur Zondag 4 juliRoda 46 – Kampong 2, […]

REGIO – Op zoek naar een tegenstander voor een oefenwedstrijd en snel een tegenstander vinden? Stuur een bericht naar redactie@tweenul.nl, voorzien van clubnaam, aanvangstijdstip en contactgegevens. Vermeld daarbij ook of het gaat om een uit- of thuiswedstrijd en welk niveau de voorkeur heeft. De oproepkalender wordt dagelijks bijgewerkt. Zondag 13 juni Zwarte Pijl. Contact: 0649394957 VFB […]

HOOGEZAND – Burgemeester Adriaan Hoogendoorn van de gemeente Midden Groningen, wist onlangs te scoren bij de opening van de Pannakooi voor de jeugd van voetbalvereniging Hoogezand.

HOOGEZAND – Albert Heijn (AH) is sponsor van het Oranjefestival bij VV Hoogezand.

Print dit bericht Print dit bericht

15-12-2015: Beetgum met goed gevoel winterstop in

Zaterdag 12 december 2015 was de begin- en eindstand 0-0 in het treffen tussen Beetgum 1 en Tollebeek.

Tollebeek heeft de ambitie om te promoveren of, gelijk aan vorig seizoen, minimaal nacompetitie te spelen. Bij Beetgum liggen de doelen wat lager, maar een middenmootpositie wordt zeker nagestreefd. Door het gelijke spel pakt Beetgum behalve een punt en ook het goede gevoel weer terug dat even weg was na de nederlaag in Heeg. Met 10 punten uit de laatste vijf wedstrijden zit de “flow” er goed in.

De wedstrijd tegen Tollebeek bracht weinig hoogtepunten en ondanks dat Tollebeek iets meer kansen kreeg was een puntenverdeling te verdedigen. Beetgum voetballende vanuit een gesloten verdediging en Tollebeek was slecht sporadisch bij machte gevaarlijk te worden. Ook Beetgum kwam niet tot veel doelrijpe kansen.

Actie keeper Jaap Montsma tussen drie verdedigers en twee aanvallers.

Actie keeper Jaap Montsma tussen 3 verdedigers en twee aanvallers.

Door de puntendeling gaat Beetgum met 14 punten de winterstop in en heeft het enig lucht om naar boven te kijken op de ranglijst. Na de winterstop gelijk een aantal belangrijke wedstrijden voor Beetgum, op het programma staan drie wedstrijden tegen ploegen die nu onder Beetgum staan.

Binnenkort zal het winterprogramma inclusief een aantal oefenwedstrijden bekend worden gemaakt.

Voor meer foto’s van fotograaf JF promotie zie: Foto’s Beetgum – Tollebeek

Voor een radioverslag met de trainer van Tollebeek klik hier