bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

25-01-2016: v.v. Beetgum zoekt jeugdtrainer

logo4

Voor onze B1 junioren zoeken wij voor het seizoen 2016-2017 een ambitieuze jeugdtrainer die in het bezit is van het diploma TC 3, TC 3 jeugd of de bereidheid om de opleiding te volgen.

De jeugdafdeling van v.v. Beetgum bestaat uit ruim 140 jeugdleden verdeeld over 12 jeugdteams. Wij zijn ambitieus en willen met onze selectie teams naar een hoger niveau. Naast plezier vinden wij de individuele ontwikkeling van jeugdige spelers essentieel. Wij zien het als een belangrijke taak om de overgang van de jeugd naar de senioren zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Als jeugdtrainer gaat u werken volgens het jeugdbeleidsplan en wordt daarin aangestuurd door de Technisch jeugdcoördinator. U heeft als trainer de beschikking over goede trainingsfaciliteiten met een uitstekende accommodatie met (hoofd)veldverlichting.

De taken zullen bestaan uit het verzorgen van twee trainingen per week en de coaching/begeleiding tijdens de wedstrijden en andere activiteiten waarbij wij waarde hechten aan goede contactuele vaardigheden richting spelers, collega trainers, leiders en ouders.

Voor verdere informatie kunt u contact op nemen met:

Jaap Montsma, voorzitter jeugdcommissie.

Sollicitaties kunnen tot uiterlijk 14 februari 2016 worden verzonden naar:

e-mailadres: jaapmontsma@gmail.com

Of

v.v. Beetgum

p/a Jaap Montsma

De Kamp 3

9044 NM BITGUM