bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

14-02-2016: Bonusweken voor v.v. Beetgum 1

De laatste twee uitwedstrijden leverde v.v. Beetgum 1 zes punten op. Een overwinning zaterdag 6 februari 2016 op TOP’63 (0-1) werd zaterdag 13 februari gevolgd door een (1-3) overwinning op Ens.

Door deze 6 bonuspunten stijgt Beetgum naar de 7de plaats op de ranglijst. Van de laatste 11 wedstrijden (inclusief 4 oefenwedstrijden) werd er maar 1 wedstrijd verloren.

Uitstekende resultaten voor Beetgum 1

Uitstekende resultaten voor Beetgum 1

Het seizoen is nog maar net over de helft maar Beetgum heeft nu al 20 punten. Het vorig seizoen 2014-2015 werd de 10de plaats behaald met een totaal van 23 punten.

De overwinning op TOP’63 was te danken aan een vroeg doelpunt van Geert-Jan de Vries die een vrije trap van Lennart van der Meer binnen kon koppen. Bij dit doelpunt bleef het, ondanks meerdere 100% kansen, voor Beetgum.

Een week later was het in en tegen Ens na 10 seconden al raak voor Beetgum, Robin Bruinsma steekbal werd door Shaquille van der Velde afgerond. Vier minuten later maakte Herman Kamminga de 0-2. In de tweede helft kon Jorren Drost een voorzet van Shaquille van der Velde afronden (0-3). Zowel voor Herman Kamminga als Jorren Drost het eerste competitiedoelpunt voor Beetgum 1. De 1-3 was slechts voor de statistieken en Beetgum nam de 3 punten mee naar huis.

Volgende week zaterdag 20 februari 2016 komt Arum op bezoek op het sportcomplex ‘t Bosk. De uitwedstrijd eerder dit seizoen werd geflatteerd met 4-0 verloren, Beetgum heeft wat recht te zetten. Het team van Arum staat sinds de winterstop onder leiding van Harry Wasch, oud jeugd- en seniorentrainer bij Beetgum.

De conclusie is dat het team van John Hofte er op dit moment uitstekend voor staat. Gesteund door de trouwe supporters en met 100 % inzet en strijd zal Beetgum 1 proberen ook tegen Arum een goed resultaat neer te zetten.