komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

VELDHOVEN – Jelle Born van UNA vertrekt naar Amerika. De 21-jarige verdediger gaat daar studeren en voetballen bij Lubbock Christian University in Texas. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

REGIO – Alex Rekondie (29) maakt volgend seizoen deel uit van de selectie van eersteklasser Brabantia. Hij is een aanvaller met de nodige hoofdklasse-ervaring. Afgelopen seizoen kwam Rekondie uit voor vierdeklasser SSW uit Dordrecht, waar hij speler-trainer was. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

ZEVENAAR – Vijfdeklasser SDZZ uit Zevenaar heeft nog maar een van de drie aangestelde trainers.  Jeroen Jordens en Ronald van Ark hebben hun taken per direct neergelegd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

LEEUWARDEN – LVV Friesland zoekt voor het seizoen 2021-2022 een assistent trainer voor het eerste elftal. Het eerste elftal speelt in de 3e klasse op zondag. Er wordt getraind op de dinsdag- en vrijdagavond. De assistent-trainer ondersteunt de hoofdtrainer. Profielschets De assistent-trainer is ambitieus en communiceert open naar spelers begeleiding en overige betrokkenen;Is goed in […]

REGIO – Het ziet er naar uit dat over een paar maanden ook de senioren weer los kunnen. Goed nieuws natuurlijk, en direct ook aanleiding om alvast even vooruit te blikken. Zet daarom meteen maar even in uw agenda: op zaterdag 21 augustus 2021 staat het S&A Timmer- en Metselwerken-toernooi op het programma! Het toernooi […]

Print dit bericht Print dit bericht

19-02-2016: Zaterdag Beetgum 1 – Arum 1

Zaterdag 20 februari 2016 om 14.30 uur de eerste thuiswedstrijd in het nieuwe jaar en Beetgum is gastheer voor v.v. Arum. De laatste keer dat Beetgum thuis van Arum wist te winnen was in het seizoen 2003/04. De uitwedstrijd eerder dit seizoen ging wat geflatteerd verloren.

Beetgum is de laatste weken in goede doen, de laatste nederlaag was de uitwedstrijd in en tegen Heeg, daarna werd er gelijkgespeeld of gewonnen. Beetgum speelde in de winterstop een aantal oefenwedstrijden, waaronder de wedstrijd tegen 2de klasser De Wâlde, deze wedstrijd werd volledig verdiend met 3-2 gewonnen. Na de winterstop werden de twee uitwedstrijden tegen Top’63 (0-1) en Ens (1-3) gewonnen.

Arum vinden we twee plaatsen hoger op de ranglijst dan Beetgum met zes punten meer. Bij Arum heeft in de winterstop een trainerswissel plaats gevonden. Poppe Leffring verliet de club en werd vervangen door Harry Wasch, die niet geheel onbekend is in Beetgum.

Bij winst heeft Beetgum evenveel punten als aan het einde van de competitie van afgelopen seizoen en Beetgum is nog ongeslagen in de tweede periode.

Na de wedstrijd is er weer het draaiend rad, met mooie vleesprijzen.

Niet volgende week zaterdag, maar donderdagavond 25 februari speelt Beetgum thuis tegen IJVC, de wedstrijd begint om half acht.

Balsponsor van de wedstrijd v.v. Beetgum 1 – Arum 1 is:

muta sport

De Pupil van de week is:

Jelle Iping van v.v. Beetgum F1