komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

VELDHOVEN – Jelle Born van UNA vertrekt naar Amerika. De 21-jarige verdediger gaat daar studeren en voetballen bij Lubbock Christian University in Texas. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

REGIO – Alex Rekondie (29) maakt volgend seizoen deel uit van de selectie van eersteklasser Brabantia. Hij is een aanvaller met de nodige hoofdklasse-ervaring. Afgelopen seizoen kwam Rekondie uit voor vierdeklasser SSW uit Dordrecht, waar hij speler-trainer was. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

ZEVENAAR – Vijfdeklasser SDZZ uit Zevenaar heeft nog maar een van de drie aangestelde trainers.  Jeroen Jordens en Ronald van Ark hebben hun taken per direct neergelegd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

LEEUWARDEN – LVV Friesland zoekt voor het seizoen 2021-2022 een assistent trainer voor het eerste elftal. Het eerste elftal speelt in de 3e klasse op zondag. Er wordt getraind op de dinsdag- en vrijdagavond. De assistent-trainer ondersteunt de hoofdtrainer. Profielschets De assistent-trainer is ambitieus en communiceert open naar spelers begeleiding en overige betrokkenen;Is goed in […]

REGIO – Het ziet er naar uit dat over een paar maanden ook de senioren weer los kunnen. Goed nieuws natuurlijk, en direct ook aanleiding om alvast even vooruit te blikken. Zet daarom meteen maar even in uw agenda: op zaterdag 21 augustus 2021 staat het S&A Timmer- en Metselwerken-toernooi op het programma! Het toernooi […]

Print dit bericht Print dit bericht

23-03-2016: Verslag AVC 1 – Beetgum 1 (1-1)

Zaterdag 19 maart 2016 werd de wedstrijd AVC 1 – Beetgum 1 gespeeld en de eindstand was 1-1.

AVC heeft in het verleden meerdere seizoenen op 3de klasse niveau gespeeld en heeft ook nu weer titelaspiraties. Middenmoter Beetgum is met een goede reeks bezig met maar één nederlaag in de laatste negen competitiewedstrijden.

Na 2 minuten was het al 1-0 voor AVC, in het vervolg van de eerste helft kon Beetgum geen kansen creëren en raakte AVC nog de paal.

In de tweede helft kwam Beetgum meer uit haar schulp en werd het een gelijkwaardige partij met veel strijd en felle duels. Was het eerder in het seizoen AVC dat in Beetgum in de laatste 15 minuten scoorde, nu waren de rollen omgedraaid en kon Beetgum tien minuten voor tijd de 1-1 maken. Jort Dijkstra werd in het strafschopgebied getackeld en scoorde zelf beheerst de 1-1 uit de toegekende penalty.

Door winst van concurrent Bant en het puntverlies van AVC neemt Bant verder afstand in de race om het kampioenschap. Beetgum kan op basis van de tweede helft tevreden zijn met een terecht punt in een lastige uitwedstrijd.

Beetgum heeft in het komende paasweekend een dubbel inhaalprogramma.

Paaszaterdag 26 maart gaat Beetgum 1 op bezoek bij de koploper Bant, aanvang 15.00 uur.

Paasmaandag 28 maart komt Arum naar het sportcomplex ’t Bosk, deze wedstrijd begint om 14.30 uur.