bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – FC Groningen gaat met de KNVB een samenwerking aan omtrent de FC Groningen Scholentour. Met dit initiatief bezoekt de ‘Trots van het Noorden’ al twee seizoenen basisscholen in de provincie Groningen door een gratis gymles te verzorgen voor kinderen in groep 5 en 6. De FC Groningen Scholentour wordt met ingang van seizoen […]

HOORN – Zaalvoetbalvereniging Hovocubo heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Karim Mossaoui. De 33-jarige zaalvoetballer begint aan zijn tweede termijn bij de eredivisieclub uit Hoorn.  Lees hier het volledige bericht. Bron: RTV Noord Holland.

DOHA – Omid Popalzay, jarenlang speler van Achilles’29 en opgegroeid in Grave, is nu een gewaardeerd international van Afghanistan. In Qatar, waar zijn ploeg drie interlands speelde, vertelt hij openhartig over de emotionele achtbaan waarin zijn familie al twintig jaar zit.  Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

REGIO – Sebastian van Laar voetbalt na de zomer in het shirt van De Hoven. En niet in het tenue van AGOVV, zoals de derdeklasser dat vorige week dinsdag heeft aangekondigd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

REGIO – Het amateurvoetbal levert jaarlijks 5,23 miljard euro op voor de Nederlandse samenleving, meldt de KNVB maandag in een presentatie. De bond voerde een onderzoek uit in samenwerking met UEFA, onderzoeksbureau Substance en negen Europese universiteiten. Voor het onderzoek is gekeken naar recente jaarcijfers, maar ook zijn 10.000 Europeanen bevraagd in panels, meldt een […]

Print dit bericht Print dit bericht

08-04-2016: Top programma zaterdag 9 april

Zaterdagmiddag 9 april 2016 staan er tal van activiteiten op het programma.

Om 13.00 uur is er de presentatie van een aantal nieuwe bordsponsors:

Timmer- en Onderhoudsbedrijf Janzen

Tel.: 06 83 79 45 44

E-mail: info@timmerbedrijfjanzen.nl

Sybe Schaaf Hoveniers

Tel: 06 45 60 40 65

E-mail:  info@sybeschaafhoveniers.frl

Om 14.30 uur is er de belangrijke wedstrijd Beetgum 1 – Wolvega 1, Beetgum is nog volop in de race voor het periodekampioenschap. De pupil van de week is Hendrik van der Heide van v.v. Beetgum F2.

In de rust van de wedstrijd zullen een drietal jeugdteams in het zonnetje worden gezet in verband met het behaalde kampioenschap in de zaalcompetitie Noord-West Friesland. Dit zijn de A1, D1 en MB1.

Na de wedstrijd Beetgum – Wolvega zal een deskundig jury de Man of the Match kiezen en zal het bekende duo Auke en Ellen vanaf 16.30 uur voor de Live Muziek zorgen tijdens het supportersfeest van de Old Boys.

Balsponsor: JEP machinist-verhuur te Ingelum

Supportersfeest Auke&Ellen