komende weken agenda

bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

VELDHOVEN – Jelle Born van UNA vertrekt naar Amerika. De 21-jarige verdediger gaat daar studeren en voetballen bij Lubbock Christian University in Texas. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

REGIO – Alex Rekondie (29) maakt volgend seizoen deel uit van de selectie van eersteklasser Brabantia. Hij is een aanvaller met de nodige hoofdklasse-ervaring. Afgelopen seizoen kwam Rekondie uit voor vierdeklasser SSW uit Dordrecht, waar hij speler-trainer was. Lees hier het volledige bericht. Bron: Eindhovens Dagblad.

ZEVENAAR – Vijfdeklasser SDZZ uit Zevenaar heeft nog maar een van de drie aangestelde trainers.  Jeroen Jordens en Ronald van Ark hebben hun taken per direct neergelegd. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Gelderlander.

LEEUWARDEN – LVV Friesland zoekt voor het seizoen 2021-2022 een assistent trainer voor het eerste elftal. Het eerste elftal speelt in de 3e klasse op zondag. Er wordt getraind op de dinsdag- en vrijdagavond. De assistent-trainer ondersteunt de hoofdtrainer. Profielschets De assistent-trainer is ambitieus en communiceert open naar spelers begeleiding en overige betrokkenen;Is goed in […]

REGIO – Het ziet er naar uit dat over een paar maanden ook de senioren weer los kunnen. Goed nieuws natuurlijk, en direct ook aanleiding om alvast even vooruit te blikken. Zet daarom meteen maar even in uw agenda: op zaterdag 21 augustus 2021 staat het S&A Timmer- en Metselwerken-toernooi op het programma! Het toernooi […]

Print dit bericht Print dit bericht

19-09-2016: Beetgum pakt drie punten in Garijp

Zaterdag 17 september 2016 moest v.v. Beetgum 1 op bezoek bij V en V’68 uit Garijp. Door een knappe 3-1 winst stijgt Beetgum naar een 5de plaats op de ranglijst.

V en V’68 had de eerste twee wedstrijden verloren, dit tegen teams waarvan dit seizoen veel wordt verwacht. Van Trynwalden (1-3) en Twijzel (2-3) wist V en V’68 niet te winnen.

Beetgum ging met enig vertrouwen richting Garijp, van de kleine nederlaag tegen Leovardia werd een video-analyse gemaakt die donderdagavond tijdens de wedstrijdbespreking uitvoering werd besproken. Hoofdtrainer John Hofte moest tegen V en V’68 in vergelijking met een week eerder noodgedwongen drie wijzigingen in de startopstelling doorvoeren.

Beetgum had het betere van het spel en in de 31ste minuut kwam een lange bal van Anne de Groot terecht bij Robin Bruinsma, deze kon met een mooie boogbal de keeper passeren (0-1). Dit was tevens de ruststand.

Na de thee was het Joshua de Jong die in de 53ste minuut de voorsprong met een prachtig afstandschot kon verdubbelen (0-2). Door de aansluitingstreffer van V en V’68 (1-2) kwam de spanning terug in de wedstrijd. V en V’68 bracht iedere bal richting de 16 van Beetgum, de verdediging bleef alert en vlak voor het einde was het Willem Jan Dijkstra die na een tegenaanval koelbloeding de eindstand op 1-3 kon bepalen.

Met 6 punten uit 3 wedstrijden doet Beetgum knap bovenin mee, het seizoen is nog pril en de verschillen op de ranglijst zijn klein.

Zaterdag 24 september 2016 komt het nog ongeslagen Twijzel naar sportcomplex ’t Bosk.