bordsponsors

Facebook

Noordelijk Voetbal Nieuws

REGIO – Maak gebruik van het Prikbord op deze site. Clubs die tegenstanders, trainers, leiders, grensrechters of wat dies meer zij zoeken of bijvoorbeeld scheidsrechters die wedstrijden willen fluiten, alle berichten waarin iets wordt gezocht of gevraagd/aangeboden worden onder prikbord verzameld, zodat ze niet in de nieuwsstroom slechts korte tijd op de homepage staan. Wanneer […]

REGIO – Everton Pires Tavares voetbalt volgend seizoen voor eersteklasser RVVH uit Ridderkerk. Het was al bekend dat de middenvelder deze zomer bij Spakenburg zou vertrekken.Pires Tavares kwam eind 2019 naar Spakenburg van het Cypriotische Omonia Aaradippou. Daarvoor speelde hij onder meer voor Kozakken Boys. Ook Robin Zwartjens heeft een nieuwe club. De voormalig jeugdspeler […]

DARP – Opnieuw valt een regionale vijfdeklasser weg uit het zondagvoetbal. Na Willemsoord heeft ook DVSV uit Darp besloten om voor het aanstaande seizoen geen standaardteam in te schrijven. Lees hier het volledige bericht. Bron: De Stentor.

URK – Trainer Gert Jan Karsten van SV Urk heeft geen hoge verwachtingen van het Nederlands Elftal bij het Europees Kampioenschap voetbal. Karsten: “Ik vind ze heel slecht! Ik mis een paar spelers. Aanvallend voetbal zien we niet. Ze halen maximaal de kwartfinale. Verder kan echt niet.” Toch rekent Karsten er wel op dat Oranje […]

BLIJHAM – ASVB uit Blijham zoekt voor haar tweede elftal een trainer voor seizoen 2021/2022. Wij zijn een groeiende vereniging met  acht jeugdteams, vier (zondag) senioren elftallen, een dameselftal en een senioren 7-tal. Al onze trainingen en thuiswedstrijden zijn op ons mooie sportcomplex in Blijham. Bij onze selectie elftallen gaan enthousiasme, sportiviteit, voetbalplezier, ambitie en […]

Print dit bericht Print dit bericht

30-11-2016: Beetgum naar prima winst op ASC’75

Zaterdag 26 november 2016 was 2-4 de eindstand van de wedstrijd ASC’75 tegen v.v. Beetgum 1. Een prima resultaat voor Beetgum 1 dat met goed voetbal tot stand kwam.

In de eerste minuut van de wedstrijd werd een doelpunt van Beetgum afgekeurd wegens buitenspel. In het eerste kwartier speelde Beetgum prima en het tegendoelpunt in de 18ste minuut was tegen de verhouding in. Beetgum kon snel de stand gelijktrekken door een minuut later te scoren. Bauke Reitsma speelde Marten Johannes Bloem aan en deze kon de 1-1 maken.

Na 27 minuten werd een vrije trap van Danny tho Bockholtt verlengd door Marten Johannes Bloem en was het bij de tweede paal Willem Jan Dijkstra die prachtig hoog in het dak van de goal de 1-2 voorsprong kon aantekenen.

Na de thee was het dezelfde Willem Jan Dijkstra die in de eerste minuut alert was op een lange bal en het duel met de keeper wist te winnen en de 1-3 kon maken. Hierna bleef Beetgum met overtuiging voetballen en op aangeven van Marten Johannes Bloem was het Jort Dijkstra die na een uitstekende individuele actie met de 1-4 de wedstrijd definitief besliste in de 65ste minuut. Beetgum liet de teugels wat vieren en in de 87ste minuut kwam de eindstand 2-4 op het scorebord.

eindstand

Over de hele wedstrijd bekeken was het een prima voetballend Beetgum. Volgende week zaterdag 3 december 2016 komt de nummer drie van de ranglijst, Franeker, op bezoek op ‘t Bosk.